Т0712- між Плоским і Оленево перевал, дорога розбита, їхати обережно, далі до Свалявки на дорозі ями. Дорога на Лумшори без твердого покриття, але обережно їхати можна. Моя Шкода проїхала без особливих проблем, якщо не рахувати мої матюки
Дорога на Лумшори без твердого покриття, але обережно їхати можна.
Сьогодні проїхав Н-09 у Хуст і просто вражений якістю дороги (і краєвидами) - рекомендую
Це приємна новинабо був у Лумшорах 5 років назад, і не сподівався на таке покращання. Прошу вибачення за дезінформацію
Сьогодні проїхав Н-09 у Хуст і просто вражений якістю дороги (і краєвидами) - рекомендую
Це приємна новинабо був у Лумшорах 5 років назад, і не сподівався на таке покращання. Прошу вибачення за дезінформацію
Їздив там колись, дорога звичайно гарна, але є краще. Раджу зі Старого Самбора на Ужоцький перевал поїхати, як на мене сама мальовнича дорога Україна якісним покриттям.
Їздив там колись, дорога звичайно гарна, але є краще. Раджу зі Старого Самбора на Ужоцький перевал поїхати, як на мене сама мальовнича дорога Україна якісним покриттям.
и, як на мене сама мальовнича дорога Україна якісним покриттям.
Від Дубринич до Перечина нова дорога без розмітки - 5-та передача.
Далі не знаю бо поїхав до Поляни.
Дуже зацікавився цим маршрутом. Буду повертатися із Поляни на Львів- з огляду стану доріг який маршрут порекомендує спільнота - через Жденієво на Ужок? чи в Мохнатому звернути на Бориню?
Від Дубринич до Перечина нова дорога без розмітки - 5-та передача.
Далі не знаю бо поїхав до Поляни.
з Перечина до Лумшор в минулому році була нормально дорога. Звичайно напливів і горбів вистачало, але без ям.Останні п'ять км зовсім новий асфальт.
То есть в Лумшоры без проблем можно добраться только от Перечина? или есть еще проезжабельные варианты?
Не знаю, как живут руководители соответствующих служб- их давно должно было придавить матами водителей