А з чого почати каву пити вдома?
Чи варто пробувати розчинну?
Чи продається вже готова перемелена?
Чи достатньо дрібно мелють ручні кавомолки?
Задача: хочу випивати вдома зранку філіжанку кави. Без молока/вершків і інших витребеньок, кава і вода. Бажано, щоб була не гірша за ту, що вміє готувати офісна машина.
Купляти кавову машину заради однієї філіжанки кави на день - не готовий.
З того, що начитався тільки що: молоти треба зерна безпосередньо перед приготуванням. Далі - все просто:
Інгредієнти:
8 г кави дрібного помолу
100 г води
У холодну турку насипте каву та залийте водою кімнатної температури.
Для початку поставте джезву на середній вогонь, а коли напій почне пінитися – зменшуйте його до мінімуму.
Потрібно дочекатися поки напій підніметься до країв турки, а потім різко перелити його у чашку та дати відстоятися кілька хвилин.




