Поставили гибрид с моторчиком на 82лс и вариатор. На палке с 440 т. грн. На вариаторе с 480 т.грн.
Будет соревноваться с киа и хундай Б класс, ярисом и фабией.
https://suzuki.com.ua/car/43/ignis
Змінено Greeny (12:29 22/08/2020)
Внешность достаточноуродскаяспецифическая
Звісно цікава,в дуже СУЗУКІвському стилі машинка...але як на мене жорсткий оверпрайс...а могла б вилетіти за розумного ціноутворення...маленькі урбанджипчики зараз на порядку денному...

Дуже симпотна машинка, як на мене.
А які там електричні параметри?![]()
тоді в топку.Дуже симпотна машинка, як на мене.
Здається мені, буде електропривід запуску двигуна для системи старт-стоп, що деякі бренди гордо позиціонують як м`які гібриди...

тоді в топку.Дуже симпотна машинка, як на мене.
Здається мені, буде електропривід запуску двигуна для системи старт-стоп, що деякі бренди гордо позиціонують як м`які гібриди...
Мене б кілометрів 50 влаштувало.![]()
Дуже симпотна машинка, як на мене.
тю. А за что тогда столько денег просят?Дуже симпотна машинка, як на мене.
- так і є. Там електродвигун щоб лише зрушити з місця.![]()
тю. А за что тогда столько денег просят?...
- так і є. Там електродвигун щоб лише зрушити з місця.![]()
Suzuki реанимировал свой маленький хэтчбэк Ignis.
Поставили гибрид с моторчиком на 82лс и вариатор. На палке с 440 т. грн. На вариаторе с 480 т.грн.

У Сузуки было 2 машины - ГВ и Кизаши. Остальное УГ
Странная машинка. Я ее смотрел пару месяцев назад. Мордочка симпатичная, ну можно в ней найти что-то, но остаьное - ужос