Змінено D.T.George (09:08 31/08/2020)
Отговариваю! Слишком хорошее ведро, как для тебя!![]()
![]()
Есть индивидуальная зарядка?
Есть индивидуальная зарядка?
Частный дом
Отговорите от Bolt EV. Планирую покупать на Manheim , не бит не крашен, ~20 кмиль. Джаз пора менять.Щоб відмовити, треба знати наступне:
Отговорите от Bolt EV. Планирую покупать на Manheim , не бит не крашен, ~20 кмиль. Джаз пора менять.Щоб відмовити, треба знати наступне:
Яка фінальна вартість купівлі?
Які денні пробіги?
Від якої зарядки заряджати будете?
![]()

Так а сенс з такими малими денними пробігами переплачувати за велику батарею?
Я переплачував за більшу батарею, бо в мене великі денні пробіги, інакше взяв би дорестайл на 24кВт.
Це я винятково з точки зору економії вашого сімейного бюджету кажу, бо якщо з доступних для замовлення електричок даний варіант найбільше подобається візуально - тут питань нема![]()
Так а сенс з такими малими денними пробігами переплачувати за велику батарею?
Я переплачував за більшу батарею, бо в мене великі денні пробіги, інакше взяв би дорестайл на 24кВт.
Це я винятково з точки зору економії вашого сімейного бюджету кажу, бо якщо з доступних для замовлення електричок даний варіант найбільше подобається візуально - тут питань нема![]()
Навіщо взагалі, з такими пробігами, та електричка?
Щоб все, як у людей?![]()
на обычном авто при такой эксплуатации?

Дивіться, допоки заряд не опустився ну умовно нижче 50%, ви не будете переживати чи доїдете ви кудись чи ні (знову ж таки тримаємо в умі що мова про міське авто+сателіти)
А якщо заряду нижче якоїсь комфортної межі, то будь ви на 100-кіловатній Теслі, оця “дилема кондиціонера” так само вирине як і на якомусь дешевому Ліфі
Тобто за умови невеликих пробігів різниця між більш ємнісною і менш ємнісною батареями зведеться лиш до того як часто ставити авто на зарядку - (в мене це було щодня VS через день-два, з вашими пробігами буде раз на три дні VS раз на тиждень). Все.
Я перейшов на 35кВт, бо в мене великі денні пробіги і взимку Ліфа вистачало впритул. Нащо з малими пробігами переплачувати за велику батарею я знову ж таки не розумію (це якщо ми виносимо фактор “хочу і все” за дужки)
До речі, знову ж таки зі свого досвіду, коли ти ставиш авто на зарядку частіше, то в тебе це входить в звичку, а от коли це робити рідше, то можеш іноді й забути))) А потім зранку такий бліііііііііііін... і їдеш на бензі ггг))))
А що йому (автомобілю) має статись?
Так, купував 5-ти річне авто з пробігом 13 тис.км. (підтвержено офіційним сервісом), зараз пробіг більше 55 тис. км, і їздить далі.
Покупку вважаю вдалою.![]()
Дивіться, допоки заряд не опустився ну умовно нижче 50%, ви не будете переживати чи доїдете ви кудись чи ні (знову ж таки тримаємо в умі що мова про міське авто+сателіти)
А якщо заряду нижче якоїсь комфортної межі, то будь ви на 100-кіловатній Теслі, оця “дилема кондиціонера” так само вирине як і на якомусь дешевому Ліфі
Может что-то типа такого взять...?? )))
Выгода у каждого своя )