Сертифікат з цими вадами не отримати![]()
Для сертифікації беруть в аренду європейські фари, після сертифікації ставлять назад американські й навіть не факт що регулюють світло, бо ж то зайві гроші.
Для сертифікації беруть в аренду європейські фари, після сертифікації ставлять назад американські й навіть не факт що регулюють світло, бо ж то зайві гроші.
Я бы ответил на пункты 2 и 3. Но т.к. только один можно, ответил 3.
Вчера передо мной ехал--остановился на светофоре--включил ДИНАМИЧЕСКИЕ поворотники новый ф.мустанг. Вот с динамическим- все ок.А обычные - оч.плохо видно.
Це типу коли світлодіодна стричка "бігає"?
Я бы ответил на пункты 2 и 3. Но т.к. только один можно, ответил 3.
З мого досвіду голосувалок, якщо дозволити декілька варіатнів - деяки особовообдаровані обирають усі, та й потім ще стебатися починають.Вчера передо мной ехал--остановился на светофоре--включил ДИНАМИЧЕСКИЕ поворотники новый ф.мустанг. Вот с динамическим- все ок.А обычные - оч.плохо видно.
Що таке "динамические"?Це типу коли світлодіодна стричка "бігає"?
Хоча, теоретично, жодних проблем бути не повинно. Сертифікат з цими вадами не отримати![]()
Подходящего пункта в голосовалке нет. Отношение как к обочечникам, встречникам и прочим энурезным шашечникам, если очень мягко говоря - жлобье обыкновенное.
особисто мене кілька разів плутало не те що вони червоні, а цей факт вкупі з тим, що вони загоряються замість одного зі стопів. І якщо авто попереду переривчасто гальмує + поворотник то виходить така собі мигалка з обох сторін з дивним ритмом і незрозумілим напрямком)))
отличить равномерно мигающий фонарь от неравномерно - это очень сложная задача, требующая действительно высокого интеллекта
як на мене дорога - не місце для швидкісного вимірювання ступеня рівномірності мигання червоних стоп-сигналів. Все має бути інтуїтивно зрозуміло навіть для найпримітивнішого оленя з невисоким інтелектом![]()