. Посмотрите на skier.com.ua , там много отчётов по этим странам.
.
.
1. Гінтертукс. Льодовик з можливістю катання навіть в літку з трасами завширшки в сотні метрів.
1. Гінтертукс. Льодовик з можливістю катання навіть в літку з трасами завширшки в сотні метрів.
А в чем кайф кататься на леднике? Если это не лето, конечно. Я, правда, только однажды была (не на Хинтертуксе), но у меня впечатление такое себе... Холодно, пологие трассы, бугели...
А в чем кайф кататься на леднике? Если это не лето, конечно. Я, правда, только однажды была (не на Хинтертуксе), но у меня впечатление такое себе... Холодно, пологие трассы, бугели...
3. Ґерлос. Теж живеш на горі, але бачиш це тільки під час заїзду та виїзду.
4. Ціллерталь. Має переїзд до Ґерлосу, людей на трасах там більше (бо трансфер простіший).
7. Майргофен. Великий курорт да і поруч є куди податися якщо виявиться не достатньо великим. Harakiri (найкрутіша траса в Австрії 78%, в наш заїзд була закрита).
9. Кальтенбах. Відносно невелика зона, але звідти можна швидко перебратися до Майргофен або Ціллерталю.
Але допускаю, що мені просто пощастило, бо був там всього один раз, а перед тим кілька днів вітер на горі був такий, що про каталку мову бути не могло.
Дуже дякую! Дуже корисна інформвція. Планую їхати машиною. Вчора трохи подивилась букінг, так мені не один раз попадалися скі-ін, скі-аут.
По топику. ИМХО Италия. Там теплее, комфортнее и вкуснее.
Но еще лучше - Франция.
Стоит обратить внимание, что это все - один скипас. Общее название - Циллерталь.
Франция, по моему опыту, дорого. Италию люблю и больше тянет туда. Но в Австрии, судя по карте, лыжных трасс больше, а сын хочет разнообразия )
Франция, по моему опыту, дорого. Италию люблю и больше тянет туда. Но в Австрии, судя по карте, лыжных трасс больше, а сын хочет разнообразия )
З 4-х альпійських країн по вартості виходить десь так:
1. Швейцарія.
2. Австрія.
3. Франція-Італія.
В Австрії більше достатньо великих регіонів. Але і в Італії знайти зону де тиждень буде не скучно - не проблема. Скіпасс ДоломітіСуперСкі покриває 1250км (пишу по пам'яті, зараз мабуть вже більше). Звичайно це не одна зона катання, але переїзд між ними - кілька зупинок скібусом, не складніше ніж в Ціллерталі.
)
Ще такий ньюанс про який ніхто не каже: щоб насолодитися більшістю курортів в Австрії треба мати рівень катання вище червоних буковельских, їздити тільки блакитними та зрідка виїджати на червоні НЕ достатньо!
Деяки червоні схили в Австрії як чорні буковельскі)
Багато переїздів між підйомниками тільки червоні траси, або навіть чорні)
Складність траси залежить від стану покриття, кількості людей на трасі
На мій погляд дерев'яного неофіта, що вперше встав на гірські лижи у 40+ років, жодного разу не катався в Буковелі але бачив його траси на відео.
Складність траси залежить від стану покриття, кількості людей на трасі та вже в останню чергу від її кольору. Люди що каталися в Буковелі на Новий Рік, нормально з'їдуть і з чорної, якщо це не Харакірі з його 78%. Чорних переїздів не багато, як правило вони виникають через те, що синьо-червоний варіант не доступний через стан снігу. Мені за ці роки зустрівся тільки один, але й він мав червоно-синю альтернативу - 20 хвилинний гак через 2 підйомники.

Вони що, з якимось чарівним скіллом?
Ще додам один цікавий курорт з топів - Зьольден
. І чому люди які катали тільки Новий Рік?