Не витримав, купив сьогодні квітки Туркіш в Стамбул з Львова по 98 баксів з людини в обидва боки на кінець березня, тиждень, сподіваюсь на щось вистачить. Вважаю доволі не погано враховуючи прямий переліт і те що Туркіш. Як що хто не бачив вони запустили акцію
Період продажів: 01 лютого 2021 - 14 лютого 2021
Період подорожі: 15 лютого 2021 - 13 червня 2021
Тепер добавив собі головняка, треба буде тест чи ні, де бронювати краще житло, як пересуватись, бо машину брати цього разу не будимо в Стамбул немає сенсу. Та і в загалі як що раніше були броні на рік в перед, тут за 1,5 міс і якось вже стрьомно ))
В Львів буду їхати на авто, планую залишати машину в аеропорту, читав що зараз паркінг 80 грн./доба , хто в курсі ? Львів то і на краще, хоча в Львов сам заїжджати не будемо, вже не цікаво, а от на зворотному шляху, ще парочку замків глянути згадати молодість не завадить.
Думаю розпочати тему Стамбула, окремо от Туреччини. Бо десь камрад писав що він теж бронював на весну і там обговорювали і місце де жити і далеко не далеко і ще щось, я так і не знайшов вже. Тому було б не погано в одному місці.

, прекрасно. Такое у них было изначально , я думал что с усилением ввели для всего транспорта и в городах