Друзі! Хто вже відкрив сезон? Бо в мене вже немає сил чекати))

А с другой стороны уже и нерестовый запрет начался, если кто решит соблюдать.![]()
Так з одною вудкою і крючком можна ж...
А с другой стороны уже и нерестовый запрет начался, если кто решит соблюдать.![]()
дык... нерестовый с первого апреля!
и то нужно смотреть по границам запрета, к примеру по Десне много мест разрешенных и не в пределах НП
![]()
Одни выходные дожди, вторые вроде ок пока, и вот уже апрель. А на Десне еще лёд.
и то нужно смотреть по границам запрета, к примеру по Десне много мест разрешенных и не в пределах НП
![]()
Да сколько там до апреля.Одни выходные дожди, вторые вроде ок пока, и вот уже апрель. А на Десне еще лёд.
И мне показалось, или в этом году на Десне мест стало меньше на их карте?
Считаю что еще рано, вода еще не прогрелась.
було б СУПЕР. В тому році у Воропаєві непагано навесні ловився...
![]()
Да сколько там до апреля.Одни выходные дожди, вторые вроде ок пока, и вот уже апрель. А на Десне еще лёд.
И мне показалось, или в этом году на Десне мест стало меньше на их карте?
Меньше, но есть. На выходных поеду в разведку по возможным подъездам по местам. Планирую дубешня - пирново - жукин. По результатам отпишусь с фотками, ну и об открытой воде тоже.
Де хто ловить ляща з берега? Хочу десь на Дніпро нормально попасти, та останніх років 5-6 не получається.
Колись ловив на лівому березі десь напроти Мінської +- ( від парку Дружби Народів пішком пів години), потім на правому березі біля КП зїзд із траси біля АЗС ОККО як на Вижгород їхати, там місця мало, із лодками весь час туди-сюди. Куди можна поїхати так щоб із берега кидати в ями де лящ буде? На Десні десь є місця? Їздив біля Хотянівки, нічого хорошого не знайшов.
Де хто ловить ляща з берега? Хочу десь на Дніпро нормально попасти, та останніх років 5-6 не получається.
...
Куди можна поїхати так щоб із берега кидати в ями де лящ буде? На Десні десь є місця? Їздив біля Хотянівки, нічого хорошого не знайшов.

Так, рибацюги, хтось обіцяв поділитися інфою за вихідні)))
, кормак треба від 120 грамів. Мотилів і опаришів покупав, кльов не бачив. Якось так.
Так, рибацюги, хтось обіцяв поділитися інфою за вихідні)))Місцеві ще казали, що крига зійшла тільки в вівторок.