Solo 417 посмотрите.
Очень даже качественная моделька, дороговато немного правда.
Брала себе, 3 года назад, в розетке Forte почти самый недорогой. На 16л.
Отработал два с половиной сезона (весна-осень), опрыскивала часто. Кроме профилактик еще и удобрение брызгала и от тли/цветоеда . Думаю от 10 до 12 раз в год и соседям раза 4 давала.
Живой. Только палку подлиннее докупила за 100 грн.
Отработал два с половиной сезона (весна-осень), опрыскивала часто. Кроме профилактик еще и удобрение брызгала и от тли/цветоеда . Думаю от 10 до 12 раз в год и соседям раза 4 давала.

... правда треба звикнути до збільшеної витрати води порівняно з ручним оприскувачем.
забув відписатися. взяв forte, випадково - був на базарі, зайшов вживу глянути що є в якомусь агромагазині, побачив його за 1300, глянув розетку - тисяча з акцією, зайшов на сам базар - взяв його за 900)
спробував в роботі - розпилює шикарно, правда треба звикнути до збільшеної витрати води порівняно з ручним оприскувачем. питання до тих хто такий або схожі юзає - використовуєте регулятор(крутилка така) чи просто кнопкою включаєте/виключаєте? а то продавець радив регулятор не юзати і просто кнопкою вмикати та вимикати, мовляв надовше стане
забув відписатися. взяв forte, випадково - був на базарі, зайшов вживу глянути що є в якомусь агромагазині, побачив його за 1300, глянув розетку - тисяча з акцією, зайшов на сам базар - взяв його за 900)
спробував в роботі - розпилює шикарно, правда треба звикнути до збільшеної витрати води порівняно з ручним оприскувачем. питання до тих хто такий або схожі юзає - використовуєте регулятор(крутилка така) чи просто кнопкою включаєте/виключаєте? а то продавець радив регулятор не юзати і просто кнопкою вмикати та вимикати, мовляв надовше стане
Я регулятор поставил на минимум практически. Не считаю хорошим вариантом включать/выключать. Да и давление-распыление тогда неравномерно.
А на минимуме включил, и он хорошо дует. Сам "притормаживает" компрессор когда нужно.
Цього року замінив в 12л оприскувачі рідний свинцевий акум 12в 7аh, на збірку lion 12в 10ah (3s4p), купив нову зарядку під liion, та замінив індикатор заряду на оприскувачі на сергментний під liion. Вже разів 10 повністю його виприскували, а заряду досі 3/4. Більше точно не потрібно.
Минулого року міняли свинець - прослужив рік і помер. Хз, чи то якість така, чи продають такі.
ЯК на мене, проблемс с дохлим АКБ буду вирішувати "по старинке" .
Шнурок на 10М. Діодний міст і АКБ від автомобіля.
Завжди є у господарстві АКБ, який вже не крутить стартер, а лампочки горять файно.