Чи можливо тут тільки я один іноді гайки кручу, а нормальні люди обговорюють більш важливі питання, наприклад Q7 VS X6 VS XC90?
менял сам аккумулятор, дворники, снимал одни диски и прикручивал другие , ну и заливал воду в в бочек омывайки. все. больше ремонта своимикривымирученками закончится тем, что я подеру руки , не соберу назад, да и ваще, ну его нафиг...

менял сам аккумулятор, дворники, снимал одни диски и прикручивал другие , ну и заливал воду в в бочек омывайки. все. больше ремонта своимикривымирученками закончится тем, что я подеру руки , не соберу назад, да и ваще, ну его нафиг...
Ого , прям автослесарь !
Недавно менял дворники , танцы с бубном в течении часа под Эпицентром , в результате злой шо собака , подъехал к зятю , тот за пять минут поменял .
Ну его нафиг .
И да , омывайку тоже могу сам залить .![]()

Облазив весь форум, бачу обговорення шин, дисків, різні види палива, трохи про мотори, страхування, будівництво, є фактично все, тільки не бачу обговорення самостійного ремонту автомобілів, ходовки, можливо фото-відео звіти, якісь секрети. У пятницю вечером самостійно поміняв передні тормозні диски + колодки, хотів похвалитись, а нема на форумі ні відповідних тем ні розділів.
Чи можливо тут тільки я один іноді гайки кручу, а нормальні люди обговорюють більш важливі питання, наприклад Q7 VS X6 VS XC90?![]()
Облазив весь форум, бачу обговорення шин, дисків, різні види палива, трохи про мотори, страхування, будівництво, є фактично все, тільки не бачу обговорення самостійного ремонту автомобілів, ходовки, можливо фото-відео звіти, якісь секрети. У пятницю вечером самостійно поміняв передні тормозні диски + колодки, хотів похвалитись, а нема на форумі ні відповідних тем ні розділів.
Чи можливо тут тільки я один іноді гайки кручу, а нормальні люди обговорюють більш важливі питання, наприклад Q7 VS X6 VS XC90?![]()
зараз я розумію, що більше шкоди нароблю, ніж користі з того.
Облазив весь форум, бачу обговорення шин, дисків, різні види палива, трохи про мотори, страхування, будівництво, є фактично все, тільки не бачу обговорення самостійного ремонту автомобілів, ходовки, можливо фото-відео звіти, якісь секрети. У пятницю вечером самостійно поміняв передні тормозні диски + колодки, хотів похвалитись, а нема на форумі ні відповідних тем ні розділів.настя из тиктока за 7 минут меняет колодки без подьемника
Ого , прям автослесарь !
Недавно менял дворники , танцы с бубном в течении часа под Эпицентром , в результате злой шо собака , подъехал к зятю , тот за пять минут поменял .
Ну его нафиг .
И да , омывайку тоже могу сам залить .![]()

Где ты предлагаешь это делать, под домом?
Облазив весь форум, бачу обговорення шин, дисків, різні види палива, трохи про мотори, страхування, будівництво, є фактично все, тільки не бачу обговорення самостійного ремонту автомобілів, ходовки, можливо фото-відео звіти, якісь секрети. У пятницю вечером самостійно поміняв передні тормозні диски + колодки, хотів похвалитись, а нема на форумі ні відповідних тем ні розділів.Лезу везде, кроме как внутрь акпп
настя из тиктока за 7 минут меняет колодки без подьемника
я когда покупаю новые дворники то смотрю на крепление, если мой мозг дает команду, что такие как и старые, то покупаю. если сложнее, и что то чую, что не так, то это значит, то эта система креплений меня может поработить, довести до бешенства и я их выкину, посему не покупаю.