Миття не треба, коврів і котів немає.
Як Філіпси з колбою?
Змінено Mutant (19:27 24/07/2021)
Через тиждень після закінчення гарантії, згорів пилосос Бош. Це взагалі перший пилосос що у мене згорає. Бош викреслюєм, і шукаєм що купити на заміну.тут думаю как повезёт. У нас Филипс с колбой уже лет семь восемь.
Миття не треба, корів і котів немає.
Як Філіпси з колбою?
Больше года назад, здесь же на форуме и начитавшись советов, купил Филипс FC 9174.
Довольны очень, всасывание очень хорошее, цена небольшая и мешки недорогие и много в продаже.![]()
Через тиждень після закінчення гарантії, згорів пилосос Бош. Це взагалі перший пилосос що у мене згорає. Бош викреслюєм, і шукаєм що купити на заміну.
). В результате, пройдясь по магазинам и посмотрев\протестив - по ряду причин остановился на акционном SAMSUNG VC15K4176HG/UK
Поки думаю над таким: https://rozetka.com.ua/ua/philips_5000_series_fc9552-09/p254572151/
Хтось такий юзав?
Які бонуси у Самсунга вище?
). Я сравнивал этот, Самсунг который выше и ровенту (модель не помню, но на пару кгрн дороже филипса. До этого был ровента из серии ro6679 (покупал, как только эта модель появилась), поэтому был нацелен на что-то из этого же бренда. Но...взял самс
. Да, современные ровенты тише, но:
(ну такой конфиг)
Через тиждень після закінчення гарантії, згорів пилосос Бош. Це взагалі перший пилосос що у мене згорає. Бош викреслюєм, і шукаєм що купити на заміну.
Як Філіпси з колбою?
Як Філіпси з колбою?
думаю що більшість сучасної техніки має меншу надійність. Бош був з інверторним двигуном?
Больше года назад, здесь же на форуме и начитавшись советов, купил Филипс FC 9174.
Довольны очень, всасывание очень хорошее, цена небольшая и мешки недорогие и много в продаже.![]()
Плюсую за 9174, как турбощетка себя чувствует?)

Як Філіпси з колбою?
Хз. Ось такий.
Як Філіпси з колбою?
думаю що більшість сучасної техніки має меншу надійність. Бош був з інверторним двигуном?
Хз. Ось такий.
Так, бош і його похідні-дрімель, юнкерс, викреслив ще пару років назад.
Рік тому на заміну бошу взяв https://stylus.ua/electrolux-pc91-4rrt-p584372c831.html.
...
Хз. Ось такий.
неінверторний. дивно. запах горілого був? може просто термозапобіжник накрився?
Він поки ще гудить, але несе горілим.
Треба купити заміну, а потім буду вже з ним розбиратись.