autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
keen | СуперСтар **
як вам новий ioniq5?
10 августа 2021 в 17:56
Після перегляду відео від Інфокару я розумію, що ще трохи і можна серйозно розглядати електричку, принаймні від цього авто в мене вже є відчуття, що його хочеться.
DimonDSV | V.I.P **
Re: як вам новий ioniq5?
[Re: keen] 10 августа 2021 в 18:25
красиво. дорого.
S0L | Супер писатель! *
[Re: keen] 10 августа 2021 в 18:28
В дорогой электричке смысла нет. А если ещё и не живёте в своём доме или нет личного паркоместа с розеткой - то ещё и не удобно.
Электричка рулит если есть своя розетка и берёте недорого какой нибудь б/у болт с штатов…
Disnake | Достоевский *
[Re: keen] 10 августа 2021 в 18:45
keen 10.08.2021 17:56 пишет:

Після перегляду відео від Інфокару я розумію, що ще трохи і можна серйозно розглядати електричку, принаймні від цього авто в мене вже є відчуття, що його хочеться.

переглянув відео - я вражений!, на початку презентації (по фотках і текстам) він мене так не вразив, в обзорі все набагато крутіше
keen | СуперСтар **
[Re: S0L] 10 августа 2021 в 18:53
S0L 10.08.2021 18:28 пишет:

В дорогой электричке смысла нет. А если ещё и не живёте в своём доме или нет личного паркоместа с розеткой - то ещё и не удобно.
Электричка рулит если есть своя розетка и берёте недорого какой нибудь б/у болт с штатов…

з такої точки зору сенсу немає у будь якій дорогій автівці, бо завжди є альтернатива у вигляді битка зі штатів, і ця точка зору має право на існування, в кожного свої вподобання та обставини.

Звичайно, наявність своєї розетки сильно збільшує привабливість електрички (в моєму випадку є розетка), але навіть з типовими міськими пробігами не проблема раз на тиждень на зарядку заїхати.
keen | СуперСтар **
[Re: Disnake] 10 августа 2021 в 18:57
Disnake 10.08.2021 18:45 пишет:

переглянув відео - я вражений!, на початку презентації (по фотках і текстам) він мене так не вразив, в обзорі все набагато крутіше

на додачу до дизайну тут вже набагато менше компромісів у порівнянні з двс при всіх плюсах електрички. Двс такого ж класу все ще вигідніше, але цей розрив сильно менше ніж між минулими поколіннями.
ivlike | подсевший на форум **
[Re: keen] 10 августа 2021 в 19:04
в теме про гибридный тусан писал впечатления от тест-драйва.
если вкратце - вполне ок машина, но со своими тонкостями, не для каждого покупателя.
Mogaba | V.I.P **
[Re: keen] 11 августа 2021 в 06:38
За эти деньги я его не понимаю.
Хюндай по цене теслы
Мой выбор был бы в пользу Y однозначно.
Gonchik74 | Супер писатель! **
[Re: Mogaba] 11 августа 2021 в 08:13
Mogaba 11.08.2021 06:38 пишет:

Хюндай по цене теслы

Или і-расе с мин пробегом
Desmond132 | опытный писатель **
[Re: Mogaba] 11 августа 2021 в 08:22

Хюндай по цене теслы

Ну Хюндай від офіційного дилера, а Тесла ні
AverKiev | важничающий писатель **
[Re: Desmond132] 11 августа 2021 в 08:45
Desmond132 11.08.2021 08:22 пишет:

Ну Хюндай від офіційного дилера, а Тесла ні

Цікаво у того офф ділера будуть специ по ремонту?
будуть запчастини на складі?
Якщо авто вийде з ладу - підмінне авто дадуть поки ремонт - запчастини?
ivlike | подсевший на форум **
[Re: Mogaba] 11 августа 2021 в 09:10

Хюндай по цене теслы

Y дороже на 15к в базе, а если накинуть ассистенты/колеса/цвет, то еще больше.
keen | СуперСтар **
[Re: Mogaba] 11 августа 2021 в 09:28

Хюндай по цене теслы

а для мене це вже ціна за яку можна його роздивлятись, але для мене шильдік не має великого значення, бо навіть я хюндаю більше довірю ніж маску.
Дизайн зовні просто бомба, як на мене, всередині також виглядає схоже на авто, а не футуристичний макет, як у теслі. В мене не було досвіду з Tesla Y, але покатався троихи на Tesla X знайомого, то був сильно розчарований дешманським салоном та ергономікою.

Ну і плюс офіційна підтримка, це важливо. Підозрюю, що коли/якщо Тесла офіційно зайде, то ціни будуть не на її користь.
Disnake | Достоевский *
[Re: Mogaba] 11 августа 2021 в 09:38

Хюндай по цене теслы

а где у нас Теслы с салона по 45куе?
ну и Тесла, серьезно?
Змінено Disnake (09:39 11/08/2021)
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: AverKiev] 11 августа 2021 в 10:57
AverKiev 11.08.2021 08:45 пишет:

Якщо авто вийде з ладу - підмінне авто дадуть поки ремонт - запчастини?

Українським власникам Тесл, я так розумію, підмінні видають?
_Zedd_ | старый писатель *
[Re: keen] 11 августа 2021 в 11:21
keen 11.08.2021 09:28 пишет:

Хюндай по цене теслы

а для мене це вже ціна за яку можна його роздивлятись, але для мене шильдік не має великого значення, бо навіть я хюндаю більше довірю ніж маску.
Дизайн зовні просто бомба, як на мене, всередині також виглядає схоже на авто, а не футуристичний макет, як у теслі. В мене не було досвіду з Tesla Y, але покатався троихи на Tesla X знайомого, то був сильно розчарований дешманським салоном та ергономікою.

Ну і плюс офіційна підтримка, це важливо. Підозрюю, що коли/якщо Тесла офіційно зайде, то ціни будуть не на її користь.

Відносно офіційного ділера - 100% вірно. Добавлю оффтопу - ніби то вже у цьому вересні Віннер обіцяє розпочати офіційно продавати пару електричок від MG.
Взагалі то Китаю сіроімпортного є вже чимала пропозиція. Але гарантія там умовна - тільки на батарею, та і читати на ГУ ієрогліфи не кожному любо Хочва ціна сірого спокушає.
Victor G | новичок
[Re: keen] 11 августа 2021 в 12:55

145 мм кліренс, не рулиться добре (а це значить для рівних доріг без ям та перепон), цінник в районі 50+, точно хочеться?
lingvo | СуперСтар *
[Re: keen] 11 августа 2021 в 14:12
В разделе по электричкам есть по этой машине тема.

Лично мне интересно, как он в обслуживании. Заявлена хорошая гарантия при межсервисном в 2 года или 30 тыс км и вроде делать там почти ничего не нужно. То есть экономия на сервисе серьезная будет в первые годы.
Кто-то знает, сколько на него ТО стоят?
Змінено lingvo (14:12 11/08/2021)
keen | СуперСтар **
[Re: Victor G] 11 августа 2021 в 14:17
Victor G 11.08.2021 12:55 пишет:

145 мм кліренс, не рулиться добре (а це значить для рівних доріг без ям та перепон), цінник в районі 50+, точно хочеться?

145 - це великий кліренс для сучасного хетчу, хотілось би більше звичайно. Про "не рулиться добре", то тут треба тестувати своєю дупою і, чесно кажучи, для мене це фактор третьорядний. Про ціну - звичайно я б хотів, щоб по такій сукупності характеристик мені її за 20 продали
lv_vl | старожил *
[Re: keen] 11 августа 2021 в 14:24
Згідний. Поки все класно виглядає, але дорого. Якщо б старт був 20, а топ за 30 - тоді було б цікавіше

Прийдеться ще трохи почекати...
Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 56657