Після перегляду відео від Інфокару я розумію, що ще трохи і можна серйозно розглядати електричку, принаймні від цього авто в мене вже є відчуття, що його хочеться.
В дорогой электричке смысла нет. А если ещё и не живёте в своём доме или нет личного паркоместа с розеткой - то ещё и не удобно.
Электричка рулит если есть своя розетка и берёте недорого какой нибудь б/у болт с штатов…
Після перегляду відео від Інфокару я розумію, що ще трохи і можна серйозно розглядати електричку, принаймні від цього авто в мене вже є відчуття, що його хочеться.
переглянув відео - я вражений!, на початку презентації (по фотках і текстам) він мене так не вразив, в обзорі все набагато крутіше

За эти деньги я его не понимаю.
Хюндай по цене теслы
Мой выбор был бы в пользу Y однозначно.
Хюндай по цене теслы
Ну Хюндай від офіційного дилера, а Тесла ні![]()
Хюндай по цене теслы
Хюндай по цене теслы
Хюндай по цене теслы
Українським власникам Тесл, я так розумію, підмінні видають?
Якщо авто вийде з ладу - підмінне авто дадуть поки ремонт - запчастини?
Хюндай по цене теслы
а для мене це вже ціна за яку можна його роздивлятись, але для мене шильдік не має великого значення, бо навіть я хюндаю більше довірю ніж маску.
Дизайн зовні просто бомба, як на мене, всередині також виглядає схоже на авто, а не футуристичний макет, як у теслі. В мене не було досвіду з Tesla Y, але покатався троихи на Tesla X знайомого, то був сильно розчарований дешманським салоном та ергономікою.
Ну і плюс офіційна підтримка, це важливо. Підозрюю, що коли/якщо Тесла офіційно зайде, то ціни будуть не на її користь.
Хочва ціна сірого спокушає.
145 мм кліренс, не рулиться добре (а це значить для рівних доріг без ям та перепон), цінник в районі 50+, точно хочеться?