Залишається два варіанти (вартість комплектацій з цими моторами майже рівна):
- бензиновий атмосферник 2.5, 171 к.с.
- турбодизель 1.6, 130 к.с.
З одного боку хотілося б додаткового комфорту і не клацати передачами, але як почитаєш інтернети, то до надійності варіаторів є багато нарікань. З іншого боку, я вже 15 років відкатав на машинах з ручкою, тож МКПП, мене абсолютно не лякає, знов же таки надійний, перевірений механізм, до ресурсу якого навряд чи виникнуть питання. У дизеля в плюсах низька витрата палива, у бензинки явно буде перевага в динаміці, але доведеться морочитись з газом, щоб жаба не давила на заправках. Хтось мав в експлуатації ці мотори? Як в них з ресурсом, болячками? Що краще обрати?

до першого перегріву), у зв’язці 1,6+мкпп+4х4 машинка дійсно дуже прохідна і хоч не швидка але двигун дозволяє вантажити до повної і все рівно буде їхати
Андроид авто/карплей, если не ошибаюсь, то ниссан так и не осилил в этом поколении. Материалы и салон убогие, но показалось, что места очень много. Если надо много места, то конкурентов почти нету с таким дешевым входом. Задний диван на салазках - отличная тема. Понравилась и посадка на втором ряду как таковая. Дорогу вперед видно, а не спинки передних сидений - детям однозначно будет веселее. Очень нравится руль в этом поколении, в смысле чисто физически сам руль - красивое, не знаю почему я для себя это отметил, может на фоне всего остального убогого он сильно выпячивается. До тестдрайва дело не дошло - свет очень критичный параметр, а за лям, там где есть свет, хтрейл перестает быть интересным.