драма с Сандрой Баллок.
женщина выходит их тюрьмы по УДО, где просидела 20 лет за убийство копа, и пытается встретиться с сестрой, попутно разгребая сложности в отношении общества к отсидевшим.
очень крутой фильм, разрыдались под конец всей семьей.
Снят только скучновато, а так на разик можно
Снят только скучновато, а так на разик можно
мне так показалось, что специально так снимали, чтобы усилить серость жизни.
фільм сподобався
Ну как бы название в оригинале не "Непрощенная", а "Та, что не прощает" ))
Ну как бы название в оригинале не "Непрощенная", а "Та, что не прощает" ))та ні, як раз правильно «та, яку не вибачили»
Чого це? Як раз «та, яку не прощають» і є.
Unforgivable - so bad as to be unable to be forgiven or excused.
Ex: “losing your temper with him was unforgivable”
Unforgivable - so bad as to be unable to be forgiven or excused.
Ex: “losing your temper with him was unforgivable”
Та, яку неможливо пробачити, я б сказав. Якщо б була нежива істота, була б непробачна.
та нет, та, которую нельзя проститьНу как бы название в оригинале не "Непрощенная", а "Та, что не прощает" ))та ні, як раз правильно «та, яку не вибачили»
мені здається для цих обох варіантів буде однакове словота нет, та, которую нельзя проститьНу как бы название в оригинале не "Непрощенная", а "Та, что не прощает" ))та ні, як раз правильно «та, яку не вибачили»
а мені здається, що для тієї, яку не вибачили буде слово unforgivenмені здається для цих обох варіантів буде однакове словота нет, та, которую нельзя простить...
та ні, як раз правильно «та, яку не вибачили»
це ще залежить від контексту. наприклад, that was an unforgivable move можна перекласти як "це була дія, яку не можна пробачити" і "це була дія, яку не пробачили", в залежності від контексту де воно було вжито. але я мабуть погоджусь із тим, що у конкретно даному контексті "та, яку не можна пробачити" мабуть has the best match. ЗИ я, правда, навіть після 4 років життя в англомовному середовищі і кожен-денного спілкування на роботі не можу сказати що сам чітко таке визначаю і ідеально розмовляю, але я іноді чітю і запитую у своїх друзів-колег зі штатіва мені здається, що для тієї, яку не вибачили буде слово unforgivenмені здається для цих обох варіантів буде однакове слово...
та нет, та, которую нельзя простить