Я б ще зрозумів, якби це робили "економи". Але коли не сама бідна людина з України телефонує на вайбер...
Говориш з таким і тут приходить дзвінок через стільникову мережу і відповідно вайбер/телеграм відключаються.
В чому фішка?
Я б ще зрозумів, якби це робили "економи". Але коли не сама бідна людина з України телефонує на вайбер...
Говориш з таким і тут приходить дзвінок через стільникову мережу і відповідно вайбер/телеграм відключаються.
В чому фішка?
В чому фішка?
Говориш з таким і тут приходить дзвінок через стільникову мережу і відповідно вайбер/телеграм відключаються.Ты лучше выясни что за люди звонят на мобилу и мешают разговаривать по мессенджеру.
Варіантів багато:
1 З-за кордону
2 Погане покриття в приміщенні але є ВайФай
3 Безпека(не слухать, дзвіонк не реєструється)
4 Економія
5 Випадково з самого чату Вайберу
Варіантів багато:
1 З-за кордону
2 Погане покриття в приміщенні але є ВайФай
3 Безпека(не слухать, дзвіонк не реєструється)
4 Економія
5 Випадково з самого чату Вайберу
Я ж в стартовому пості писав - дзвінок з України. Зі свіжого - один на туарегу новому, інший на мл. Ще й оператор той же самий )
иногда перебрасывают контакт через вайбер, и набрать с него намного проще, чем копировать номер, вставлять в звонилку
я была бы счастлива, если б у меня в вайбере такое было. но нет
иногда перебрасывают контакт через вайбер, и набрать с него намного проще, чем копировать номер, вставлять в звонилку
Якщо в вайбері натиснути на І'мя - з'явится меню де буде № талефону також. Ы натиснувши на № можна легко зателефонувати, без копіювання![]()
Якщо в вайбері натиснути на І'мя - з'явится меню де буде № талефону також. Ы натиснувши на № можна легко зателефонувати, без копіювання![]()
это если коктакт сохранен, а если просто через вайбер перекинули номер 067 33333333 коля. то позвонить только через вибер.
Например, звонят из помещений, где нет нормальной связи, но есть ВайФай.![]()
это если коктакт сохранен, а если просто через вайбер перекинули номер 067 33333333 коля. то позвонить только через вибер.
В чому фішка?
Например, звонят из помещений, где нет нормальной связи, но есть ВайФай.![]()
Для этого в странах c нормальными операторами работает VoWiFi. И Viber не нужен.