Було б цікаво знати реальні курси обміну. Наприклад, курс-місто.
Хоча б по парі UAH-USD.
Хоча б пару разів на тиждень.
Змінено -Виталя- (11:30 23/03/2022)
ТС, хоча б вказав обсяги які його цікавлять.
мене цікавить реальний курс, а не обсяги.
те що на канторі чи фінанс.юа - я і сам бачу.
ну і, звісно, мова не про "100 баксів"
чим на міняйло курс не реальний?
Була зайва гривня, зайшов на сайт, бачу євро на печерську по 37 від 1к, менше - 38. Зателефонував, забронював потрібну суму, приїхав, забрав.
Чи пан не може зателефонувати по номерах на міняйлі чи просто не вірить?) А звідки тоді впевненість, що тут людям можно вірити?)
чим на міняйло курс не реальний?
Була зайва гривня, зайшов на сайт, бачу євро на печерську по 37 від 1к, менше - 38. Зателефонував, забронював потрібну суму, приїхав, забрав.
Чи пан не може зателефонувати по номерах на міняйлі чи просто не вірить?) А звідки тоді впевненість, що тут людям можно вірити?)
37? вчера предложения по 33-34 были. Или очень доллары нужны были? ))
вообще не понимаю этого ажиотажа.
8
От мені цікаво, кому зараз в Києві потрібні всі ці євро-долари?
При розрахунку в Європі карткою з гривневим рахунком курс списання практично ідентичний НБУ-шному, і думаю буде триматися на такому рівні, "заграница нам поможет" (с).
Донька на днях зняла в Ризі в банкоматі євро з приватівської картки, курс з усіма комісіями вийшов ~33 UAH/EUR.
От мені цікаво, кому зараз в Києві потрібні всі ці євро-долари?
При розрахунку в Європі карткою з гривневим рахунком курс списання практично ідентичний НБУ-шному, і думаю буде триматися на такому рівні, "заграница нам поможет" (с).
Донька на днях зняла в Ризі в банкоматі євро з приватівської картки, курс з усіма комісіями вийшов ~33 UAH/EUR.
гривневые сбережения конвертировать валюту. никто не знает какой курс будет когда нбу разморозит![]()
Что потом с валютой делать? Опять продавать? У вас там пара лямов баксов, что вы так сохранить их пытаетесь?
Как по мне, типичный признак паники.
Что потом с валютой делать? Опять продавать? У вас там пара лямов баксов, что вы так сохранить их пытаетесь?
Как по мне, типичный признак паники.
і думаю буде триматися на такому рівні, "заграница нам поможет" (с).