Зроби собі окремі хоткеї в Windows на кожну мову і забудь про ці світчери.
В мене наприклад зроблено так:
Alt+Shift+0 - EN
Alt+Shift+9 - RU
Alt+Shift+8 - UA
Можна і простіші комбінації зробити. Типу Ctrl+0
Коли не впевнений, що мова вибрана правильно - нажав комбінацію і вперед.
Єдине, в 10-ці був глюк - треба було спочатку налаштувати хоткеї, а потім зайти в Адміністративні Регіональні налаштування і встановити все це для нових аккаунтів і логон-скріну. Деколи треба було це пару разів зробити, бо після перезавантаження злітало.
Також хотів би замінити PuntoSwitcher. Встановив цей dotSwitcher. Ну зовсім не те. Нема авто перемикання, нема автозаміни слів.
Також хотів би замінити PuntoSwitcher. Встановив цей dotSwitcher. Ну зовсім не те. Нема авто перемикання, нема автозаміни слів.
Все это есть в Mahou, который к тому же опенсоурсный. Давно пользуюсь
Beta или "версия с последними изменениями"(aka latest-commit) здесь
!! Хоть дата релиза и стоит "12 Aug 2017", этот релиз авто-собирается и обновляется каждый коммит. Скачивать Release_x86_x64.zip.
Куда-то не туда смотритеBeta или "версия с последними изменениями"(aka latest-commit) здесь
!! Хоть дата релиза и стоит "12 Aug 2017", этот релиз авто-собирается и обновляется каждый коммит. Скачивать Release_x86_x64.zip.
Основной функционал реализован, но автор проект нормально суппортит.
Я дивлюсь туда, куда треба дивиться - в зміни коду. Змін не було з 2017 року. Це означає, що саппорту немає.

На жаль, це незручно, коли ти дивішься тільки на клавіатуру, а не на екран.![]()
На жаль, це незручно, коли ти дивішься тільки на клавіатуру, а не на екран.![]()
Навіщо дивитись на клавіатуру? Клавіши знаходяться на тому ж самому місці, де були вчора, позавчора і навіть 5 років тому. То навіщо туди дивитись?![]()
Навіщо дивитись на клавіатуру? Клавіши знаходяться на тому ж самому місці, де були вчора, позавчора і навіть 5 років тому. То навіщо туди дивитись?![]()
Это если секретуткой работаешь и слепым набором владеешь. Я обычно каждый день за компом, а вот досталась клава без кириллицы еще и в AZER раскладке, думал справлюсь но нет - через неделю таки пришлось кнопки переставлять и буквы клеить.
Нужно просто попробовать.Это если секретуткой работаешь и слепым набором владеешь.