Зрозуміло, що зараз на газу вже їздити значно дорожче, ніж на бензині. Але питання в тому як краще робити- час від часу все ж включати, чи навпаки- якось спеціально його "законсервувати"? В мене були трабли з автоматичним переходом на газ до війни, тому зараз навіть краще- не треба ту кнопку вручну тиснути кожен раз. А як воно по правильному зробити?
А якщо викатати газ до червоної лампочки і не заправляти більше? Погано?
Зрозуміло, що зараз на газу вже їздити значно дорожче,
в кого скільки ми не будемо. ОК? Модератор.
То треба до повного задутися чи можна 10 літрів газу і хай там їздить?
Вважаю, що для балона погано, може накопичуватися конденсат, та балон може ржавіти зсередини.
А якщо викатати газ до червоної лампочки і не заправляти більше? Погано?
- а для чого його викатувати? Краще хай буде запас палива.
- а для чого його викатувати? Краще хай буде запас палива.
Не для чого, а я на ньому їжджу зараз. А задувати новий чи ні за такою вартістю я поки думаю. Тому і запитав що буде з системою якщо я з якихось причин вирішу не задувати.
лично я ХЗ, но оставил бы литров 20 и раз в неделю хоть 5 км на газе проезжал. дабычегоневышло.
Мої питання зараз про чи дійсно шкодить системі довга відсутність газу в балоні і використаня лише бензину, чи нічого їй не станеться.
Мої питання зараз про чи дійсно шкодить системі довга відсутність газу в балоні і використаня лише бензину, чи нічого їй не станеться.
Да ничего не будет.
Если уж совсем прикрыть пятую точку, то оставил бы литров 20-30, иногда переходил на газ чтобы всякие прокладки\форсунки и прочее не пересыхали.
Хотя, чему там пересыхать?
якщо я з якихось причин вирішу не задувати.