Нажаль так сталося...обгорілі...що з ними робити?
Раніше потерті всі сплавляв у египті )))
Нажаль так сталося...обгорілі...що з ними робити?на багатьох обмінках бачив обьяви "приймаємо зношені, рвані, стирані і т.д."
Нажаль так сталося...обгорілі...що з ними робити?на багатьох обмінках бачив обьяви "приймаємо зношені, рвані, стирані і т.д."
які там умови?
Я менял порыжевшие доллары в Креди-Агриколь банке с минус 10 %.
Всі бакси відмиваються і пліснява і руди плями і навіть ржа.
як це?
як це?
як це?
легко ))
у мене родич зберігав у бляшанці, все було у плісняві і іржа, то що , доволі велика сума, я всю її вимив, і все банк здав, на депозит, а потім забрав все новими купюрами )))
ось моє відео процесу, так тепер всі до мене ходять просять щоб я помив )) але це не важко )
так само вчора у тата не приняли 100, баксов, то я їх помив і в тому ж обміннику обміняли без питань )))![]()
як це?
легко ))
у мене родич зберігав у бляшанці, все було у плісняві і іржа, то що , доволі велика сума, я всю її вимив, і все банк здав, на депозит, а потім забрав все новими купюрами )))
ось моє відео процесу, так тепер всі до мене ходять просять щоб я помив )) але це не важко )
так само вчора у тата не приняли 100, баксов, то я їх помив і в тому ж обміннику обміняли без питань )))![]()
Ну на статью за отмывание денег ты себе уже наговорил ))
Бывало такое что в банках не принимали, если были капельки влаги, попали и высохли.
До різниці в курсі більшість забракованих доларів спокійно жував приватівський термінал. Зараз це не дужне вигідно. Але коли курс банкам трохи відпустили, може в них щось змінилося....
До різниці в курсі більшість забракованих доларів спокійно жував приватівський термінал. Зараз це не дужне вигідно. Але коли курс банкам трохи відпустили, може в них щось змінилося....
Тобто відкриваємо доларову картку …і де її поповнювати?
Є спеціальні термінали?
Тут питання не в тому що саме зараз це не вигідно. А в тому як вийти зараз і ситуації.
Якщо якісь п’ятна то зрозуміло…а якщо все таки пошкоджено…уголків не має.
Ті що пошкоджені сильно то зрозуміло що під %
А поповнити доларову картку в терміналі є можливість?Так, але тільки якщо всунути в термінал пластик, а по номеру не можна (принаймні якийсь час назад так було). Я так постійно купюри, які не беруть в обмінках, пхав в термінал щоб потім на аліку витратити
Ну на статью за отмывание денег ты себе уже наговорил ))

так то ж в крупных размерахотмыть 100 баксов - разве ж это в крупных?
![]()

А тут прям мыть? И потом принимают. Оно же у них "Светится" в ультрафиолете. Магия какая-то.
.
Чем закончилось не знаю, но при такой операции лучше быть заранее готовым послать их в лес
Про банкомат, где-то читал, давно правда, что кому-то такому хитрому, запихнувшему "испорченные" баксы в терминал потом через недельку звонили из СБ Привата и захотели, чтоб он забрал своим баксы или поменял на нормальныеЧем закончилось не знаю, но при такой операции лучше быть заранее готовым послать их в лес
![]()