На вопрос "напуркуа?" ответ невразумителен, как и на вопрос а где собственно полив газонов который вложен в тариф...
Змінено Djohny (09:31 13/06/2022)
Да, выгорает без полива. С другой стороны, если не косить, то по пояс трава будет![]()
Повторюсь, я ЗА то чтоб газоны косили, но при этом включался мозг.
По газону очень много работы и местные жители этого не оценят в финансовом плане.
А так хоть мусор видно на "газоне" и можна гонять с него успешных соседей с авто.
Завышены требования к фавелам, не?
По газону очень много работы и местные жители этого не оценят в финансовом плане.
А так хоть мусор видно на "газоне" и можна гонять с него успешных соседей с авто.
Интересно глянуть фото из Сити, где проживает столь успешный.
И на мои аргументы о том что косить надо с наличием мозгов а не желанием списать бабло и положить в карман меня чуть ли не в пособничестве оркам обвинили. Вот результат на фото. Трава выгорела, при первом же ветре пылища на весь район, но ее все равно пытаются постричь ещё раз. Бабло ж на покос само себя не спишет..
На вопрос "напуркуа?" ответ невразумителен, как и на вопрос а где собственно полив газонов который вложен в тариф...
Пропрацювавши рік в лікарні юристом був свідком, зокрема, такої схеми заробітку завхозом бензину. Мотокоса працює та випалює 10 літрів бензину, а талони беруться на 40. А сьогодні талони КЛО на 30 літрів бензину - золото. Тобто береться загальна площа простору де має бути трава, а не наявність трави. Не давав їм цього робити (не підписував), як і більшість чого, тому на радість Сторонам розійшлися. Та і в цілому, комунальне підприємство це конвертаційний центр органу місцевого самоврядування, але, нажаль, на мій погляд для 90% нашого населення так красти/мутити є нормою. Тому на зауваження така і реакція, адже своїм зауваженням ви б'єте їх по рукам.
...
Интересно глянуть фото из Сити, где проживает столь успешный.
Тю, да посмотри фотки какого нить комфорт тауна, файна тауна, или "нижнего печерска". "дорого, богато", за забором. Что еще нужно, чтобы чувствовать себя в столице человеком?![]()
Колись на власні очі бачив як пожежники відтянули паркованця який стояв над люком якоїсь шахти енергетиків і звідти валив дим. Звичайно, це втрата часу але смикнути легковушку вони зможуть якщо захочуть.
.... на "газоне" и можна гонять с него успешных соседей с авто.
.... на "газоне" и можна гонять с него успешных соседей с авто.
накидать фото, как на траве, на газонах, который стригут каждые 2 недели специально обученные люди, стоят машины даже при наличии свободного пространства на рядом заасфальтированных?
и никто слюной не брызжет
но вот что странно - трава продолжает расти ....
правда это в другом мире....
Спасибо. Ты пришел и ткнул носом в реальность. Это реально хорошо, чтобы у людей было понимание как это работает, а не мечтания и фантазии.
То шо розбиті хати і багатоповерхівки - переживете, а газончик зелений і поливається і коситься.
И на мои аргументы о том что косить надо с наличием мозгов а не желанием списать бабло и положить в карман меня чуть ли не в пособничестве оркам обвинили. Вот результат на фото. Трава выгорела, при первом же ветре пылища на весь район, но ее все равно пытаются постричь ещё раз. Бабло ж на покос само себя не спишет..А скинутись на систему поливу будинком, поціновувачів зеленого газону як завжди не вистачає? На західній в маленькому містечку, клаптика пустої землі не знайдеш біля багатоповерхівки, там квіточки, там цибулька зелена сходить, там дерева фруктові, клумби, все огороджено (хто як зміг), поділено, і якось не засихає, кожний якось поливає…
- в кожного своя справа. Сумніваюся, що ті, хто займається газонами - повинні були знести порушні будинки, і побудувати нові (і зробити кожному ремонт).![]()
, аналогічно і по Бучі. Так що багато питань про "у кожного своя справа".