Знакомый заказал 18 июня товар, а сегодня уже пришло в Киев. При моих попытках что-то заказать неизбежно выдаёт одну и ту же ошибку: CSC 7200029. Сменил 2 банка и 3 карты. Результат без изменений. Может не все продавцы отправляют в Украину? Или это проблема с платежными системами?больше похоже, что не все. Мне уже три продавца написали, что в Украину пока не отправляют. Другие два уже якобы отправили.
Знакомый заказал 18 июня товар, а сегодня уже пришло в Киев. При моих попытках что-то заказать неизбежно выдаёт одну и ту же ошибку: CSC 7200029. Сменил 2 банка и 3 карты. Результат без изменений. Может не все продавцы отправляют в Украину? Или это проблема с платежными системами?
Знакомый заказал 18 июня товар, а сегодня уже пришло в Киев. При моих попытках что-то заказать неизбежно выдаёт одну и ту же ошибку: CSC 7200029. Сменил 2 банка и 3 карты. Результат без изменений. Может не все продавцы отправляют в Украину? Или это проблема с платежными системами?
так, відправляють не всі продавці. Але тоді при оформленні замовлення (коли натискати кнопку "Оплатити") просто з'являється надпис, що продавець не може відправити у вашу країну. Помилки ніякої немає. У вас схоже з аккаунтом якісь проблеми, щось заблоковано...
Про картки... З трьох карток різних банків, у мене, оплата проходить тільки від Привата.
aliexpress.com, не .ru? )
В них змінився формат адреси, спробуйте перевбити заново, можливо допоможе
Замовляв вкінці червня, безкоштовною доставкою 4 посилки. Вже все отримав. З адресами нічого не грався, все по старому пішло. Один з продаванів переконував відмінити покупку бо може не дійти. Але все отримав.
У меня все стоприлось пока не перезабил адрес
Кирилицею чи латинкою?
Кирилицею чи латинкою?
Латиницей, вроде. Но основным, как я понял, был выбор из выпадающего списка города, и т.п.
Алиэкспресс сейчас с новойпочтой работает? Не находит адреса отделений.
Если кто знает как выбрать доставку в Украину, поделитесь, пожалуйста.![]()
Алиэкспресс сейчас с новойпочтой работает? Не находит адреса отделений.
Если кто знает как выбрать доставку в Украину, поделитесь, пожалуйста.![]()
не певен де там вибирати відділення, замовляв як і раніше. по адресі підтягли найближче відділення нп, туди і доставили, досить швидко - 21 липня замовляв, сьогодні по обіді отримав. Якщо посилок кілька за пару днів - роблять одну, вкладають у більший пакет і пишуть сумарну вартість - невірну, але то вже таке, може кому і правильно порахували