Може так жир? Чи неправильно клімат налаштований?
найкраще з цим нальотом справляється звичайна газета. Принаймні я можу згадати хіба секунду, яка це дозволяла без газети видалити. Щось зараз я не знайшов засобу який би з цим без газети впорався.
от него такие "приколы" бывают."Антидождем" не пользовался случайно?от него такие "приколы" бывают.
По теме-только смывать чем то, причем неоднократно и настойчиво.Эта маслянистая пленка сама не уйдет
засіб для миття скла
а ще кілька лайфхаків![]()
- кожен день коли виїзжаєшь - включи омивач лобового (трохи плівка жиру знімається)
- якщо мити машину не виходить, на самомийці є бюджет варіант на 3хв - заїхав, трохи піни, вода, віск! і поїхав далі - віск не дає жирній плівці сильно приліпати до лобового
- додати "антидощ" до омивача і пункт 1
"Антидождем" не пользовался случайно?от него такие "приколы" бывают.
По теме-только смывать чем то, причем неоднократно и настойчиво.Эта маслянистая пленка сама не уйдет
На передньому ні. Хейнерів вже повний дім,а краще видно не стає)
А зимою сіль з доріг і так норм змиває жир)))змащую їх силіконом для ущільнювачів, зайвий силікон прибираю сухим ватним диском.От я не впевнений, що силікон тут доречний. Він як раз я може давати такі дивні ефекти. Та й ще він ДУЖЕ важко відмивається.
доречі гарні щітки - це дійсно річ
я довго користувався з епіка чи ашана, бо дорогі бош так само працюють, а потім якось взяв по акції Валєо (бренд який у мене з заводу йшов) - так це було просто неймовірно, бо вже думав лобове міняти, правда і ціна 700-1000грн за пару
Можна заощадити якщо купувати лише гуму. Купую на свою мазду у офіціалів оригінальні гумові стрічки. Вистачає років так на 3-4. Останній раз брав за $28 за пару. Не бачу жодного сенсу купувати шось інше.доречі гарні щітки - це дійсно річ
я довго користувався з епіка чи ашана, бо дорогі бош так само працюють, а потім якось взяв по акції Валєо (бренд який у мене з заводу йшов) - так це було просто неймовірно, бо вже думав лобове міняти, правда і ціна 700-1000грн за пару
Я років три тому за накладки орігинальні на профільну 800 гривень віддав. Щітки взагалі дурних грошей коштували, більше 2000.
Я років три тому за накладки орігинальні на профільну 800 гривень віддав. Щітки взагалі дурних грошей коштували, більше 2000.

Йепп
Міняю гумки щороку (masumo беру) - дуже задоволений. Бо оці експерименти з хейнерами і іншим "недорогим" лайном набридли.