Цікаво почути думки батьків, чиї діти будуть навчатися в Україні.
Цікаво почути думки батьків, чиї діти будуть навчатися в Україні.
Заочна
Екстернатура
Сімейне навчання...додай.
Ну і клас який-теж має значення.
це все умовні "онлайн"
це все умовні "онлайн"
Та невже?
це все умовні "онлайн"
Та невже?
авжеж.
...
Та невже?
авжеж.
І яким чином заочка до онлайн відноситься наприклад?
![]()
...
авжеж.
![]()
можу повторити "відповідальність несуть батьки, а не учбовий заклад."
...
![]()
можу повторити "відповідальність несуть батьки, а не учбовий заклад."
Я бачу тут проблему твого розуміння суті питання.
Отже тре з основ починати...
Інтернет-освіта (англ. Online tutoring) — освіта, що здійснюється з використанням ресурсів та технологій глобальної мережі Інтернет.
Де тут місце зоні відповідальності ?![]()
Ми збираємось переводити обох дітей (5 та 9 класи) на дистанційну освіту в спеціалізовану школу.
...
До того ж, в нашій школі "укриттям" називають напівпідвал з єдиним входом, без вентиляції, без туалету (якщо таким не вважати відра, куплені батьками за пару місяців до початку звіздеця), без можливості проводити там уроки.
Якщо, наприклад, як сьогодні, вдень буде 2-3 тривоги по годині, то це просто дарма витрачений час на сидіння у тому "укритті".
Це якщо не прилитіть. А якщо прилитить, то вам покажуть папірець, що ви самі погодились.
Мова про Київ.
1) навчатись\поводитись під час тривог?
2) відмінність прильоту при очному і дистанційному навчанні?
1) Дистанційне не потребує чіткого дотримання часових меж упродовж дня. Завдання виконується у будь-який час.
2) Дитина поруч/дома, або дитина в школі, інколи за декілька десятків км - немає різниці?
Чи це такий варіант підтримати тему?
1) Дистанційне не потребує чіткого дотримання часових меж упродовж дня. Завдання виконується у будь-який час.
2) Дитина поруч/дома, або дитина в школі, інколи за декілька десятків км - немає різниці?
Чи це такий варіант підтримати тему?
1) під час війни і під час тривог - різні речі. Процитую:"це просто дарма витрачений час на сидіння у тому "укритті". От мені і цікаво - як можна продуктивно використовувати час під час тривог? Не теоретично, а з особистого досвіду...
2) Коли Ви з дитиною і тривога - то Ви завжди спускаєтесь в бомбосховище(чи хоча б в підвал)? Де більш безпечно - з батьками в квартирі, чи з вчителями в бомбосховищі?
1) під час війни і під час тривог - різні речі. Процитую:"це просто дарма витрачений час на сидіння у тому "укритті". От мені і цікаво - як можна продуктивно використовувати час під час тривог? Не теоретично, а з особистого досвіду...
2) Коли Ви з дитиною і тривога - то Ви завжди спускаєтесь в бомбосховище(чи хоча б в підвал)? Де більш безпечно - з батьками в квартирі, чи з вчителями в бомбосховищі?
1) Ну ви точно розумієте поняття "дистанційна освіта"? Бо здається ні. І особисто я вважаю, що перебування в укритті з батьками - дозволить більш ефективно проводити час дитині.
2) Ще раз - поруч не означає у квартирі. Але коли дитина в сховищі за 20 км, на годиннику 19та вечора і щось трапилось по маршруту - то як дитину забрати?