Хочу оновити ковдри.Підкажіть хто знає виробника та модель товстої та теплої ковдри. Бажано з гіпоалергенних матеріалів. Бо щось гарні маркетингові фотки на сайтах не йдуть на віру.
Змінено Mutant (18:10 30/08/2022)
Хочу оновити ковдри.
Ми в юності в зимових походах застібали так що зшивались два спальника і отримували три місця. В ідеалі було б там розміститись м-ж-м, зазвичай дівчата тепліші і роль «грілки» виконують чудово. А не то шо ви там собі подумали:)

Ми в юності в зимових походах застібали так що зшивались два спальника і отримували три місця. В ідеалі було б там розміститись м-ж-м, зазвичай дівчата тепліші і роль «грілки» виконують чудово. А не то шо ви там собі подумали:)
Открою военную тайну
Щас бывают одинарные типа спальники с "левой" и "правой" молнией. Покупаешь два и можешь спать один, а можешь сцепить два в один бальшой.
И ничего я себе не думал![]()
Камрады, ТС собирается спать дома, а не идти в поход в горы при -20°, астанавитесь![]()
Я бы на спальные мешки обратил внимание.От всього очікував від Автоюа, але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.
И, кстати, они двуспальные бывают, если жена не уехала
У меня есть, односпальный![]()
А толстые-то зачем? Но я таких как-то и не встречал, а так beurer смотри, у них флисовые одеяла - теплые и гипоалергенные, разве что не толстыеТовсті вони якісь затишніше, як на мене. Може то особисті спогади з дитинства про бабусині ковдри. Але люблю щоб ковдра була товста.![]()
але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.![]()
Я бы на спальные мешки обратил внимание.От всього очікував від Автоюа, але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.
![]()

але порадити спальний мішок в темі про ковдри для квартири, признаюсь не очікував навіть у самих неймовірних фантазіях.![]()
То ти ж акцентував увагу на холодну зиму![]()
тю блін, я сприйняв "підготовку до холодної зими" в констексті апокаліпсіса
а якщо просто "тепла ковдра", то нашо взагалі ця тема?
рілі, про що тут товкти?
![]()
тю блін, я сприйняв "підготовку до холодної зими" в констексті апокаліпсіса
а якщо просто "тепла ковдра", то нашо взагалі ця тема?
рілі, про що тут товкти?
А усюди де не гляну - наче на словах теплі, з якогось там такого барана, сякого барана, але на дотик - ну пледик.
І ще в пропозиціях багато вовняних ковдр. Хтось такі користував? Як вони?