autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Makovsky | V.I.P **
Вибір кавоварки
2 сентября 2022 в 09:38
Очі розбігаються )))
Для зернової кави.
автоматичне приготування
раніше була Делонжі
в принципі влаштовувала але вирішили придбати нову.
капучіно не знаю взагалі то гемор чи ні? я маю на увазі той блок з молоком обслуговувати

бюджет до 500 дол
Igor71 | продавець прохолоди **
Re: Вибір кавоварки
[Re: Makovsky] 2 сентября 2022 в 09:48
Спроси совета у него
_Pasha_ | старый писатель **
[Re: Makovsky] 2 сентября 2022 в 10:07
Makovsky 02.09.2022 09:38 пишет:

...
капучіно не знаю взагалі то гемор чи ні? я маю на увазі той блок з молоком обслуговувати
...

Придбав з автоматичним капучіно от таку SAECO Lirika One Touch Cappuccino. Капучіно та латте смачні, але промивка системи після приготування таки напряга. Малі іноді “забувають“ промити і тоді це ще більша проблема як вимити сухе молоко з тієї трубочки.
Tvshop | Супер писатель! ***
[Re: Makovsky] 2 сентября 2022 в 11:26
На нову melitta мабуть не вистачить, а на nivona 675 повинно вистачити. Як що була delonghi, то міняти на щось типу saeco/philips не бачу сенсу, буде шило на мило.
alexkit | Достоевский *
[Re: _Pasha_] 2 сентября 2022 в 11:29
_Pasha_ 02.09.2022 10:07 пишет:

Придбав з автоматичним капучіно от таку SAECO Lirika One Touch Cappuccino. Капучіно та латте смачні, але промивка системи після приготування таки напряга.

Тоже такая, вполне хорошая. Промывку уже на автомате включаем
WarFox | СуперСтар ****
[Re: Makovsky] 2 сентября 2022 в 11:57

Очі розбігаються )))

Привыкаешь, я только капучино пью, на делонги за 15000+ порций напрягала замена резинок которые постоянно рвутся.
Сейчас взял Мелиту Баристу из германии бу, вроде легче должно быть с этим. (пока около 500 порций сделал, один раз резинка на подаче выделывалась но из-за остатков молока судя по всему.
Рост | ex NetGuy ****
[Re: Makovsky] 2 сентября 2022 в 12:41

Очі розбігаються )))
Для зернової кави.
автоматичне приготування
раніше була Делонжі
в принципі влаштовувала але вирішили придбати нову.

бюджет до 500 дол

Або якщо захочеться стати творцем кави: https://telegra.ph/ROstretto-ADventure-06-04
Ревизор | СуперСтар **
[Re: Tvshop] 2 сентября 2022 в 12:42
Tvshop 02.09.2022 11:26 пишет:

На нову melitta мабуть не вистачить, а на nivona 675 повинно вистачити.

так вона ж не ван тач. Сенс тоді її, а не 520?
axon | Михалыч **
[Re: Tvshop] 2 сентября 2022 в 13:51

как специалист, подскажите, под капсулы долче густо, что самое надежное и безгеморное? сэнкс!
Makovsky | V.I.P **
[Re: Tvshop] 3 сентября 2022 в 08:20

На нову melitta мабуть не вистачить, а на nivona 675 повинно вистачити. Як що була delonghi, то міняти на щось типу saeco/philips не бачу сенсу, буде шило на мило.

тобто ці кавоварки краще готують каву ніж саеко/делонжі?
peredviznik | Достоевский *
[Re: Makovsky] 3 сентября 2022 в 09:48
в нас отака, домашні кавомани кажуть, що робить каву краще за неспрессо
[Re: axon] 3 сентября 2022 в 10:29
axon 02.09.2022 13:51 пишет:

как специалист, подскажите, под капсулы долче густо, что самое надежное и безгеморное? сэнкс!

Мені подобаються Tchibo cafissimo, достатньо прості та безгеморні.
[Re: Makovsky] 3 сентября 2022 в 10:31
Makovsky 03.09.2022 08:20 пишет:

Як з шкоди на мерса сісти
Pash_OK | важничающий писатель ***
[Re: Tvshop] 3 сентября 2022 в 12:44
У нас уже друга DeLonghi, цілком влаштовує(тут недавно в камрада купив, дякую йому).
В принципі, як я розумію, головне - це помол і тиск(ну і сама кава, звичайно).
Все інше - прибамбаси, зручність і т.п.
На офісі Саєко, взагалі - фу, але в мене до неї руки не доходять.
Я і DeLonghi трохи "допрацьовую напильником" . Якщо помол грубий, навіть на максимумі регулювання, розбираю і перекидаю на пару зубів механізм. Добиваємость тоненьких струмменів потоку кави і вуаля, кава супер!
Дуже подобається функція додати води утриманням кнопки, якщо потрібно
GreenMile | V.I.P ***
[Re: Tvshop] 3 сентября 2022 в 21:19
Tvshop 03.09.2022 10:31 пишет:

А как у них с запчастями, к делонги привык, что любой винтик купить можно, а с этими как?
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Tvshop] 4 сентября 2022 в 08:07
Tvshop 03.09.2022 10:31 пишет:

А можна конкретизувати? Бо у друга є якась меліть і коли був у нього у гостях і експериментував із налаштуваннями то не зміг від цієї кавомашини домогтися тієї міцності та смаку рістретто, як готує моя делонгі прімадонна. При тому сорт кави у нас із другом однаковий. Але потрібну мені міцність меліть не видає, як власне і джура у іншого друга.
Клаус | важничающий писатель **
[Re: Makovsky] 4 сентября 2022 в 09:24
Я дуже перепрошую, але... Маю "стаж" споживача заварної кави більш ніж 40 років. Зазвичай готую собі зернову мелену каву або в туркі на підсмаженому карамелізованому цукру (чиста кава), або у гейзері (додаю потім вершки).

Не в плані стьобу, а реально не розумію - а кава з автоматичної кавоварки смачніше, чи що? В чому там фішка? Тим, що за раз можна більше порцайок зробити, чи що? Просто дивлюсь на ціни цих прибамбасів та офігіваю...
Sashok_Accent | ***
[Re: Клаус] 4 сентября 2022 в 10:08
Це різні смаки
Маю і турку і гейзер і еспрессо машину
Вранці перед роботою нашвидкоруч еспрессо
А в вихідний є час почаклувати над гейзером
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Клаус] 4 сентября 2022 в 10:08
Клаус 04.09.2022 09:24 пишет:

Я дуже перепрошую, але... Маю "стаж" споживача заварної кави більш ніж 40 років. Зазвичай готую собі зернову мелену каву або в туркі на підсмаженому карамелізованому цукру (чиста кава), або у гейзері (додаю потім вершки).

Не в плані стьобу, а реально не розумію - а кава з автоматичної кавоварки смачніше, чи що? В чому там фішка? Тим, що за раз можна більше порцайок зробити, чи що? Просто дивлюсь на ціни цих прибамбасів та офігіваю...

Значить ти просто не ледар-сибаріт. Зранку прокинувся, дорогою до туалету зазирнув на кухню і увімкнув кавомашину. Вийшовши з туалету натиснув на кнопку «подвійний рістретто» і пішов у ліжко пити каву лежачі. три хвилини після прокидання і мінімум зусиль.
[Re: GreenMile] 4 сентября 2022 в 10:25
Це доречне запитання. Дійсно із запчастинами трішки важче. Як що на делонгі можна купити сьогодні, то на меліту треба пошукати і може почекати. І запчастини дорожче.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 342 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 22079