Чи в сучасному світі це вже не треба?
Коротше питання, кто що думає - є резон навчити дитину битися, чи не треба і це тількі проблем наробить?
Чи в сучасному світі це вже не треба?
Я думаю в 16 він вже ніби сам може вирішити треба це йому чи ні.Як саме він повинен вирішувати? Коли зараз діти не бьються так як раніше. Але що буде далі![]()
Я думаю в 16 він вже ніби сам може вирішити треба це йому чи ні.![]()
А хук и аперкот будут всегда с тобой. Но есть и обратная сторона - в боксе будут бить по голове, если цель например "уйти в айти" - могут быть противоречия. Короче все индивидуально.
Я думаю в 16 він вже ніби сам може вирішити треба це йому чи ні.Як саме він повинен вирішувати? Коли зараз діти не бьються так як раніше. Але що буде далі![]()
![]()
От виникло таке питання. Малому 16 років і зі спортом все как би норм. Спортзал і таке інше. Але, він ніколи, чи майже ніколи не бився. І от тут в мене виникає думка. А може відправити його до тренера, хай трохи навчить. Що таке "двоечка"Чи в сучасному світі це вже не треба?
![]()
Коротше питання, кто що думає - є резон навчити дитину битися, чи не треба і це тількі проблем наробить?
Я думаю в 16 він вже ніби сам може вирішити треба це йому чи ні.Може і так. Але можно щось порадить. Про що він, наприклад, не думав. І от робити цю підказку чи ні, от в чому питання. Звісно вирішувати він буде сам, надо чи не надо.![]()
Я думаю в 16 він вже ніби сам може вирішити треба це йому чи ні.Може і так. Але можно щось порадить. Про що він, наприклад, не думав. І от робити цю підказку чи ні, от в чому питання. Звісно вирішувати він буде сам, надо чи не надо.![]()
Якось так вийшлоОт виникло таке питання. Малому 16 років і зі спортом все как би норм. Спортзал і таке інше. Але, він ніколи, чи майже ніколи не бився. І от тут в мене виникає думка. А може відправити його до тренера, хай трохи навчить. Що таке "двоечка"Чи в сучасному світі це вже не треба?
![]()
Де ж твій син жив останні 10 років що ніколи не бився? По своєму 11-и річному бачу, що б'ється набагато рідше, аніж я у його роки, але мінімум раз на місяць або у школі, або на тренуванні із кимось да почубиться. Щодо доцільності у 16 років походити на якесь умовне карате. Шкоди не буде, хоча у такому віці він вже мало чому реально навчиться. Все одно краще аніж на компі в якісь ігри грати.
В ліцеї у них це якось не прийнято. З друзями також якось нема бійок. По подворотням як батько колись, він не лазить. Тренування у нього з тренером в качалці, там всі дорослі люди і якось тоже не до бійок. для вулиці краще бігЯ думаю в 16 він вже ніби сам може вирішити треба це йому чи ні.Може і так. Але можно щось порадить. Про що він, наприклад, не думав. І от робити цю підказку чи ні, от в чому питання. Звісно вирішувати він буде сам, надо чи не надо.![]()
Краще дзю-до для вулиці.
Потім вже ото ваше всьо зі спробаму влупити когосьз усією пролетарською двієчкою.
Але в 16....важкувато буде втягнутися.
Дзюдо як на мене вже запізно починати. Його треба було десь років 7, а краще з 5 напевно.
для вулиці краще біг...
Може і так. Але можно щось порадить. Про що він, наприклад, не думав. І от робити цю підказку чи ні, от в чому питання. Звісно вирішувати він буде сам, надо чи не надо.
Краще дзю-до для вулиці.
Потім вже ото ваше всьо зі спробаму влупити когосьз усією пролетарською двієчкою.
Але в 16....важкувато буде втягнутися.Дзюдо як на мене вже запізно починати. Його треба було десь років 7, а краще з 5 напевно.
боевое самбо
рукопашный бой
кикбоксинг.
боевое самбо
Потребує підготовки і не є панацеєю "на вулиці" в разі виникнення конфлікту більш ніж з одною особою,з огляду на специфіку виду спортурукопашный бой
Дієво для вулиці,але без підготовки тривалої-не піде. На тренуваннях дасть тільки оманливу впевненість у своїх здібностях...
Потребує підготовки і не є панацеєю "на вулиці" в разі виникнення конфлікту більш ніж з одною особою,з огляду на специфіку виду спортурукопашный бой
Дієво для вулиці,але без підготовки тривалої-не піде. На тренуваннях дасть тільки оманливу впевненість у своїх здібностяхкикбоксинг.
Це за гранню вже.
Хочаб муай-тай.
якщо шо, мій сін в 5 пішов на ашихару карате
Кикбоксинг как и бокс всему этому учит и довольно быстро.
Мне после бокса очень зашёл кикбоксинг. Удары ногами, позволяют удержать противника на длинной дистанции.
Кикбоксинг как и бокс всему этому учит и довольно быстро.
Мне после бокса очень зашёл кикбоксинг. Удары ногами, позволяют удержать противника на длинной дистанции.
Ох,шо ти з боксом будеш робити ,коли навіть замахнутися місця нема..не то шо відскочити і втратити час на прийняття стійки?
А за цей час мона й без наслідства лишитися до речі.
Мені завжди такі персонажі подобалися.