Інвертор на 800 дома е. Який треба купити акумулятор шо б наприклад щоб було світло і робив холодильник.Розумію, що питання не про це, але скажу, що для холодильника має бути інвертор з правильною синусоїдою. Тому почни з того, що перевір який синус видає твій інвертор - правильну чи апроксимовану.
Так як світла нема все більше і більше годин то треба щось робити. Інвертор на 800 дома е. Який треба купити акумулятор шо б наприклад щоб було світло і робив холодильник. Кажуть треба брати гелевий акумулятор. Бо ціни на станціїВо-первых, для холодильника нужен чистый синус, модифицированный даже если сподобится запустит мотор, последний будет работать крайне плохо и жрать бОльший ток что может вылезти боком.![]()
Так як світла нема все більше і більше годин то треба щось робити. Інвертор на 800 дома е. Який треба купити акумулятор шо б наприклад щоб було світло і робив холодильник. Кажуть треба брати гелевий акумулятор. Бо ціни на станції![]()
Перенось в побутові, тут не побачать багато людей, а цікавить це зараз всіх і мене також.написав модератору. Але якщо модератор тут побачить то перенесіть будласка в побутові
Так як світла нема все більше і більше годин то треба щось робити. Інвертор на 800 дома е. Який треба купити акумулятор шо б наприклад щоб було світло і робив холодильник. Кажуть треба брати гелевий акумулятор. Бо ціни на станції![]()
Изучал этот вопрос, и даже попробовал.
Есть инвертор на 400 Вт, синус похоже чистый, т.к. котел запускается.
Кстати, как я понял, наиболее чувствительными к синосоде являются именно котлы а не холодильники.
Есть старенький аккумулятор 65 Ач. Запустил на нем котел. 35 минут проработал и ивертор ушел в защиту.
Вот не понятно, то ли что то инвертору не нравится, то ли просто разряжется акум за это время и инвертор выключает, уходит в защиту, что бы не допустить голубой разрядки.
Вообще считается, что на 100Вт в час котла нужно 11 Ампер часов акууммулятора.
Т.е. 65 Ач, должно хватать на 6 часов.в теории
Свет, то фигня. Самые обычные диодные низковольтные лампы (хоть автомобильные) + обычный любой акум решают вопрос, аналогично решается вопрос зарядки телефонов. А вот как с остальным быть фиг его знает.со светом согласен. Для этого в гараже есть старенький аккумулятор который надо зарядить и проверить жив он или нет. И есть 5 метров лед ленты.
що таке тяговий акумулятор я незнаю. Але я хочу такий акумулятор що б потім його можно було поставити в машину. Тому або гелевий або AGM мабуть.Так як світла нема все більше і більше годин то треба щось робити. Інвертор на 800 дома е. Який треба купити акумулятор шо б наприклад щоб було світло і робив холодильник. Кажуть треба брати гелевий акумулятор. Бо ціни на станції![]()
Треба брати тяговий аккумулятор. Гелеві найбільш Довгоживучі, але й дорожчі і плюс їх зараз розгребли. AGM - розумний компроміс і можна ще знайти.
Розрахувати необхідну ємність аккумулятора можна спеціальним калькулятором: https://logicpower.ua/ua/calculator
Якщо аккумулятор автомобільний, то він не надто підходить для такої мети. Автомобільні не пристосовані віддавати невеликий струм постійно, у них падає ємність, та і сам аккумулятор вбивається. Особливо коли старенький.
Те що написано у пості валідно щодо тягових аккумуляторів, а не автомобільних.
Для світла 5v led або 12 в залежності від того що є в наявності. Все аварійне освітлення легко отримати. Холодильник 4 години не пропаде нічого. Там більше щоб не згорів від відключень.