В старому техпаспорті газ був вписаний в новому не вписали, я так думаю що спецом т.я. поругався за експертне дослідження хотіли впарить платне, я сказав що платить не буду, оформили експертний осмотр а на газу нагріли, я завтра поїду розбиратися куди подівся газ і мозги письмовими запитами винесу не один раз, щоб другим не повадно було. Ну і питання на засипку хто і як виходив з даного казуса, по газу?
Pepko 28.10.2022 19:42 пишет: В старому техпаспорті газ був вписаний в новому не вписали, я так думаю що спецом т.я. поругався за експертне дослідження хотіли впарить платне, я сказав що платить не буду, оформили експертний осмотр а на газу нагріли, я завтра поїду розбиратися куди подівся газ і мозги письмовими запитами винесу не один раз, щоб другим не повадно було. Ну і питання на засипку хто і як виходив з даного казуса, по газу?
там уже пишут не газ в примечаниях а тип топлива s
Pepko 28.10.2022 19:42 пишет: завтра поїду розбиратися куди подівся газ і мозги
так там же в ТСЦ відкиють базу і подивляться, одразу й в свідоцтво про реєстрацію внесуть та замінять
Мабудь тоді, я валянок??? там в техпаспорті, де написано тип топлива або джерело енергії стоїть P.3 S а що воно таке батько його батька знає завтра уточню.
так там же в ТСЦ відкиють базу і подивляться, одразу й в свідоцтво про реєстрацію внесуть та замінять
Мабудь тоді, я валянок??? там в техпаспорті, де написано тип топлива або джерело енергії стоїть P.3 S а що воно таке батько його батька знає завтра уточню.
Ну якщо не ліньки їхать то їдь, а подивився два техпаспорти у обох замість газ бензин стоїть S у типу палива
"..В свою очередь, вид топлива, вероятно, относится к учетным данным, так как в техпаспорте он указывается (B — бензин, D — дизельное топливо, S — смешанное топливо)..."
це і є газ, ще глянь у Дії, що там написано, але S - це газ + бензин
В мене т/п 2018 року, брав тоді машину з вже зареєстрованим ГБО. Тип пального - написано P.2 S, але далі особливі відмітки: "встановлено ГБО" з посиланням на, як розумію, старе свідоцтво про реєстрацію, та номер/дату якогось документу ТСЦ, що видавав новий т/п у 2018.
І в мене в старому техпаспорту таке було написано, вписували газ на туполева в 2016р., а при переєстрації на победи тільки букви P.3 S написали в графі де вид палива або джерела енергії а в особливих відмітках написали тип кузова, а саме: загальний легковий хетчбек? А про газ ні слова???
Pepko 30.10.2022 12:15 пишет: Влна може бути з грифом, ДСП або якісь підвідомчі нормативки, я в неті не знайшов чи не там шукав.
Я ж писав:
"..."..В свою очередь, вид топлива, вероятно, относится к учетным данным, так как в техпаспорте он указывается (B — бензин, D — дизельное топливо, S — смешанное топливо)..."
Pepko 30.10.2022 12:15 пишет: Влна може бути з грифом, ДСП або якісь підвідомчі нормативки, я в неті не знайшов чи не там шукав.
Я ж писав:
"..."..В свою очередь, вид топлива, вероятно, относится к учетным данным, так как в техпаспорте он указывается (B — бензин, D — дизельное топливо, S — смешанное топливо)..."
Дело ясное, что дело темное..., почитав и послушав/посмотрел видео я так и не понял почему в особливих відмітка не вписали ГБО а вписали тип кузова-хетчбек???
Я ж писав:
Дело ясное, что дело темное..., почитав и послушав/посмотрел видео я так и не понял почему в особливих відмітка не вписали ГБО а вписали тип кузова-хетчбек???
Не вписали потому что не вписывают. Так же как не вписывают сейчас "Має право керування хххх".
Буква S означает, что используется два вида топлива и более ( бензин, газ, спирт и тд) . Можно еще метан поставить. Внизу справа что написано на пластике? Или там нет ничего?