Не можу зрозуміти, чим глобально може відрізнятись мережа в стінах від набору подовжувачів?
Живив я інвертором побутові прилади через переноску і подумав, чому б не заживити квартиру. Вимкнув все з розеток (окрім ел плити, далеко лізти), вимкнув "автомати", зробив дріт "вилка-вилка" і... не запрацювало. Інвертор йде в захист і все.
Не можу зрозуміти, чим глобально може відрізнятись мережа в стінах від набору подовжувачів?![]()
підтримую, спробувати вилку перевернутиЖивив я інвертором побутові прилади через переноску і подумав, чому б не заживити квартиру. Вимкнув все з розеток (окрім ел плити, далеко лізти), вимкнув "автомати", зробив дріт "вилка-вилка" і... не запрацювало. Інвертор йде в захист і все.
Не можу зрозуміти, чим глобально може відрізнятись мережа в стінах від набору подовжувачів?![]()
Тут критично фазу та нуль підключати саме туди, де вони в настінній розетці
Тут критично фазу та нуль підключати саме туди, де вони в настінній розетці підтримую, спробувати вилку перевернути
Просто воткнув в себе в розетку вихід від інвертора і все. Якщо перевернути - теж працює. Може розетка (або всі розетки) на окремому автоматі, який теж вимкнутий?підтримую, спробувати вилку перевернутиЖивив я інвертором побутові прилади через переноску і подумав, чому б не заживити квартиру. Вимкнув все з розеток (окрім ел плити, далеко лізти), вимкнув "автомати", зробив дріт "вилка-вилка" і... не запрацювало. Інвертор йде в захист і все.
Тут критично фазу та нуль підключати саме туди, де вони в настінній розетці
Пробував. Увімкненими залишались тільки зарядки для телефонів (але без телефонів). Автомат вхідний теж вимикав.
Може "присосався" хтось?![]()
Живив я інвертором побутові прилади через переноску і подумав, чому б не заживити квартиру. Вимкнув все з розеток (окрім ел плити, далеко лізти), вимкнув "автомати", зробив дріт "вилка-вилка" і... не запрацювало. Інвертор йде в захист і все.
Живив я інвертором побутові прилади через переноску і подумав, чому б не заживити квартиру. Вимкнув все з розеток (окрім ел плити, далеко лізти), вимкнув "автомати", зробив дріт "вилка-вилка" і... не запрацювало. Інвертор йде в захист і все.А автомат разрывает и фазу и ноль или только фазу?

Нуль на вводі рветься? разом с фазою? Якщо ні -будь-яке діфреле скаже асталавіста
Та і без нього -також
![]()
Все, що зможе зробити діфрелє - розірвати ввід мережі у хату (тобто те, що ТС й намагається зробити із самого початку, вимкнувши автомати)
Ніякого перенавантаження інвертора, від якого він йде у захист, при цьому не повинно бути
А автомат разрывает и фазу и ноль или только фазу?![]()
Ну вот когда разорвешь и ноль - должно заработать.А автомат разрывает и фазу и ноль или только фазу?![]()
только фазу
Все, що зможе зробити діфрелє - розірвати ввід мережі у хату (тобто те, що ТС й намагається зробити із самого початку, вимкнувши автомати)
Ніякого перенавантаження інвертора, від якого він йде у захист, при цьому не повинно бути
А у самого інвертора не може бути типу діфреле якогось? Типу по різниці струмів фаза/нуль вимикає?