Опишу свою ситуацію і можливо щось підкажете.
Зараз працюю на вікнах, і досвід тільки фізичної роботи (на меблях, бруківку клав), освіта в мене середня спеціальна - обслуговування комп'ютерних систем, але по поофесії ніколи не працював. Рік тому отримав травму коліна (не думав що на айкідо можна травмуватись), після півтора місяці лікарняного повернувся до праці, зараз вже пройло більше року з моменту травми а коліно все не відновлюється, повязую з важкою фізичною працею, тому і вирішив шукати щось легше.
Друг порадив спробувати сферу IT, хоча він сам нічого в цьому не розуміє. Я маю цікавість до цього, читав книгу по Pyton (Учим Python, делая крутые игры), напевно пітон це не моє. Спробував C#, дуже важка для початку. А от джава мене притягує, зараз читаю "Джава для чайников" (100 сторінок подолав), і ще курс JavaRush (він на початках безплатний). Скажіть чи можливо буде знайти роботу (а мені вже 34)? Чи я дурно трачу час і зусилля, якщо можна то порадьте як? Там є ще якісь тестувальники, і багато чого в чому я не розбираюсь. Одним словом все описав. Порадьте.