Змінено gleb71 (01:18 15/12/2022)
...в квартиру, в одну комнату где спит старенькая бабушка. Задача автономный обогрев одной комнаты в минус 10 в хрущевке дней 5 на случай блэкаута. Видел разные модели например слабо понимаю что выбирать...
...в квартиру, в одну комнату где спит старенькая бабушка. Задача автономный обогрев одной комнаты в минус 10 в хрущевке дней 5 на случай блэкаута. Видел разные модели например слабо понимаю что выбирать...
Керамічний газовий обігрівач польський Duraterm DR 2020 4.2 кВт
газ в багатоповерхівку... ще й літня людина
як варіант Конвектор Cooper&Hunter CH-2000
десь на форумі був камрад, що їх пропонував
Это же электрический обогреватель. В блэкаут откуда брать электричество?
Газовий конвектор не має таких недоліків, він забирає повітря з вулиці та викидує продукти горіння. Але що на цю тему каже пожежна та газова безпека я не знаюОкрема точка підключення газу та робиться через газову контору. Наскільки пам"ятаю, тільки для будинків до 2 поверхів.
газ в багатоповерхівку... ще й літня людина. Є такі. Коли ще не було опалення то вмикали його хвилин на 30 і вже тепло. Його можливо налаштувати і він сам буде включатися і відключатися як Ви його налаштуете. І там два режими. Ми вмикали на мінімальну. Температуру виставив і він гріє. Газовий продавали в купи продайке не авто. Він і обігрівач і як плитка
як варіант Конвектор Cooper&Hunter CH-2000
десь на форумі був камрад, що їх пропонував
На одну комнату 4.2 кВт? Даже если он с регулировкой от 1.5 кВт.
Плюс баллон. Бабушка. Заснула. Угарный газ, ок, СО2.
недолік оцієї штуки в тому, що він вижирає повітря та чадний газ накопичується у приміщенні. На ніч я б таке не ризикнув вмикати. У мене такиє є, бо дружина мерзне вдень у кімнаті, я не дозволяю більше ніж на 30 хвилин вмикати.
...
недолік оцієї штуки в тому, що він вижирає повітря та чадний газ накопичується у приміщенні. На ніч я б таке не ризикнув вмикати. У мене такиє є, бо дружина мерзне вдень у кімнаті, я не дозволяю більше ніж на 30 хвилин вмикати.
ну то ви вже зовсім перегинаєте.
пару годин без проблем абсолютно можна.
п.с. да і кому цікаво - можна заморочитися і порахувати скільки кисню спалить оігрівач при витратах газу 110г/година (мін потужність 1,5 квт).
110г = 0,27л газу.
для спалювання 1 куба зріженого загу потрібно 27 кубів повітря.
0,27*27 = 7,3 літра повітря.
...
На одну комнату 4.2 кВт? Даже если он с регулировкой от 1.5 кВт.
Плюс баллон. Бабушка. Заснула. Угарный газ, ок, СО2.
просили автономний.
я розумію що в нас "наймудріший нарід", але сподіваюсь навіть йому в голову не приходить спати з ПРАЦЮЮЧИМ газовим обігрівачем.
ввімкнули, нагріли за пару годин, вимкнули і спати.
Нарід кажеш?
Нарід кажеш?
ну це діти, що тут рівяти...
це як восени я бачив натовпи грибників "у передмістях Києва", в мене була тіки одна думка - хоч би дітей з собою не брали, дов...би.
...
п.с. да і кому цікаво - можна заморочитися і порахувати скільки кисню спалить оігрівач при витратах газу 110г/година (мін потужність 1,5 квт).
110г = 0,27л газу.
для спалювання 1 куба зріженого газу потрібно 27 кубів повітря.
Выделенное вытри, тогда будет нормально.
Для сжигания СУГ необходимо большое количество воздуха (для сжигания 1 м3 газовой фазы пропана необходимо 24 м3 воздуха, а бутана — 31 м3 воздуха);
А дальше считай: 1м3 паровой фазы это 1.97 кг жидкой фазы пропана или 3.92 литра.
...
110г = 0,27л газу.
для спалювання 1 куба зріженого газу потрібно 27 кубів повітря.
Выделенное вытри, тогда будет нормально.
Для сжигания СУГ необходимо большое количество воздуха (для сжигания 1 м3 газовой фазы пропана необходимо 24 м3 воздуха, а бутана — 31 м3 воздуха);
А дальше считай: 1м3 паровой фазы это 1.97 кг жидкой фазы пропана или 3.92 литра.
добре
3,92л/1,97кг = 1,99
110г*1,99 = 0,22 літра = 0,056м3 паровой фази
0,056*31 = 1,73 куба повітря в годину.
критично?
кімната герметична?
обіг повітря дорівнює 0?
Нарід кажеш?
ну це діти, що тут рівяти...
це як восени я бачив натовпи грибників "у передмістях Києва", в мене була тіки одна думка - хоч би дітей з собою не брали, дов...би.
Ну якось 11 років....
Я таж якось чуть хату не спалив. Поставил окорочка в кляту духовку газову, після суток, і прикемарив після 100 грамм. Собака розбудив, лупив лапами у грудь. Плита палала, газ перекрив. Затушив.
А скільки таких буде "я ж тільки очі прикрию на 5 хвилинок..." І вже по невеликому Закарпаттю така кількість випадків. А що буде коли холода вдарять?