autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Як замовляти на Алі щоб оминути Укрпошту?

Djohny | V.I.P **
30 января 2023 в 15:50
Бо це жесть як вона є, 40 хв черга з 6 людей. Причому на саме отримання пішло 1.5 хв. Враження що вони навмисно тормозять чергу...
Xit | СуперСтар ***
Re: Як замовляти на Алі щоб оминути Укрпошту?
[Re: Djohny] 30 января 2023 в 16:10
А зараз там ще гірше буде - бо лампочки почнуть міняти.
Maksimus | V.I.P ***
[Re: Djohny] 30 января 2023 в 16:19
Djohny 30.01.2023 15:50 пишет:

Бо це жесть як вона є, 40 хв черга з 6 людей. Причому на саме отримання пішло 1.5 хв. Враження що вони навмисно тормозять чергу...

вже другий місяць отримую або взагалі без черги, або з мінімальною. раніше було важко. але і колектив оновився молодими працівниками. ще час змінив: або зранку, або перед закриттям.
R.Karp | СуперСтар **
[Re: Djohny] 30 января 2023 в 16:26
Знайомий мені порадив встановити додаток для відслідковування посилок Posylka.net
В ньому є можливість міняти доставника. Казав, що на деяких відправленнях вдавалося замінити. Але я місяць тому замовляв 4 різні посилки і всі шли через Укрпошту. Пробував змінити, але все одно прийшло через Укрпошту. Правда отримувув досить швидко.
Yura-8 | Супер писатель! **
[Re: Djohny] 30 января 2023 в 16:55
Укрпошта то ще добре, аби не міст
Vladya | мандрівник **
[Re: Djohny] 30 января 2023 в 20:21
я почав ходити коли виключають світло )) видача без світла, а от всі інші у прольоті, то нормально, навіть видають тітки яки займаються платежами та пенсіями, їм сумно стає в темноті ))

а в загалі зараз краще, в грудні то була [*****], але вона була і на НП.
WarFox | СуперСтар ****
[Re: Yura-8] 30 января 2023 в 20:22
у меня с мистом проблем нет, а вот укрпошта [*****], очередь всегда от 15-30м, сообщения на телефон что что-то приехало не шлют, почтальона нету уже 3 года.
anch | старый писатель ***
[Re: WarFox] 30 января 2023 в 20:28
WarFox 30.01.2023 20:22 пишет:

у меня с мистом проблем нет, а вот укрпошта [*****], очередь всегда от 15-30м, сообщения на телефон что что-то приехало не шлют, почтальона нету уже 3 года.

Додаток же є. Нафіга ті листоноши з смсками?
HDC1 | СуперСтар *
[Re: Yura-8] 30 января 2023 в 20:55
Yura-8 30.01.2023 16:55 пишет:

А чим погано міст? Уже кілька посилок получив(жінка мої посилки, не жалілась), вони в нас в Бучі на відділення Розетки, якось без проблем.

Доречі розповім свій лайфхак як без проблем отримую посилки з укрпошти не стоячи в черзі: Назамовляв багато всякого дрібного і не тільки собі, а паралельно потім замовив жінці рюкзак, тепер кожного разу як приходить посилка якась з аліекспрес то вона з радістю забирає як укрпочту, так і нову почту, так і міст, з надією що там буде її рюкзак.
Змінено HDC1 (20:55 30/01/2023)
shcherb | важничающий писатель **
[Re: HDC1] 30 января 2023 в 21:06
В ответ на:

лайфхак як без проблем отримую посилки з укрпошти не стоячи в черзі

ну це просто шик
Finn _Zaf | опытный писатель **
[Re: Djohny] 30 января 2023 в 21:20
Приходити на Укрпошту, коли в них нема світла. Тоді обслуговують тільки тих, кому треба видати посилки.
sigma | СуперСтар ***
[Re: anch] 30 января 2023 в 21:48
anch 30.01.2023 20:28 пишет:

А якій сенс в цьому додатку? Він не підтягує посилки які на мене відправлено. Треба руцями трекінг вводити.
Djohny | V.I.P **
[Re: Finn _Zaf] 30 января 2023 в 22:44
Finn _Zaf 30.01.2023 21:20 пишет:

Приходити на Укрпошту, коли в них нема світла. Тоді обслуговують тільки тих, кому треба видати посилки.

207 відділення без світло тупо зачинене.
WarFox | СуперСтар ****
[Re: anch] 30 января 2023 в 22:53
anch 30.01.2023 20:28 пишет:

едет к примеру 10-20 посылок, мне что каждую каждый день в додатке чекать? все познается в сравнении, новая почта супер, мист долго но без очереди и есть уведомление.
Змінено WarFox (22:54 30/01/2023)
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: WarFox] 30 января 2023 в 23:05
Я тут вже питав,але не відповіли наче-змінити адресу щоб привозили на інше відділення. Я так трохи замахався ходити на своє,хоча по часу більше 15-20 хв я там ніколи не проводив (є електронна черга,персонал молодий), зате по дорозі є відділення де і черг нема,і зручно заїхати. І ніяких потенційно "цікавих" об'єктів поруч.

І так, сьогодні вже бачив лампочки лежали,ще й Філіпс,а не китайський ноунейм.
Vladya | мандрівник **
[Re: hugo-smk] 30 января 2023 в 23:24
hugo-smk 30.01.2023 23:05 пишет:

Я тут вже питав,але не відповіли наче-змінити адресу щоб привозили на інше відділення. Я так трохи замахався ходити на своє,хоча по часу більше 15-20 хв я там ніколи не проводив (є електронна черга,персонал молодий), зате по дорозі є відділення де і черг нема,і зручно заїхати. І ніяких потенційно "цікавих" об'єктів поруч.

чисто теоретично. зроби ще одну адресу, постав індекс і адресу того відділення, а прізвище і телефон свій.
Yuriy T4 | Достоевский ***
[Re: Xit] 31 января 2023 в 08:50
Xit 30.01.2023 16:10 пишет:

А зараз там ще гірше буде - бо лампочки почнуть міняти.

Вже міняють... Вчора годину простояв и те без світла...
kis_kis | СуперСтар ***
[Re: Yura-8] 31 января 2023 в 09:20
Yura-8 30.01.2023 16:55 пишет:

Это точно. Из Китая 12 дней до Львова. Со Львова до Киева 12 дней. Ещё одну мою посылку тупо кому-то выдали неизвестному.
WarFox | СуперСтар ****
[Re: hugo-smk] 31 января 2023 в 09:53
hugo-smk 30.01.2023 23:05 пишет:

І так, сьогодні вже бачив лампочки лежали,ще й Філіпс,а не китайський ноунейм.

я спрашивал, пишешь адрес другого отделения без домашнего адреса и до востребования.
netm@n | опытный писатель **
[Re: Djohny] 31 января 2023 в 14:45
При офрмленні заказу на алі обираємо AliExpress Standard Shipping, далі на сторінці оплати обираємо Shipping Method - Self-pickup і далі можна обрати потрібне відділення НП.

На дешевих товарах доставка платна, на деяких товарах цей тип доставки недоступний.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

9 користувачів і 128 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3555