Бо це жесть як вона є, 40 хв черга з 6 людей. Причому на саме отримання пішло 1.5 хв. Враження що вони навмисно тормозять чергу...вже другий місяць отримую або взагалі без черги, або з мінімальною. раніше було важко. але і колектив оновився молодими працівниками. ще час змінив: або зранку, або перед закриттям.
у меня с мистом проблем нет, а вот укрпошта [*****], очередь всегда от 15-30м, сообщения на телефон что что-то приехало не шлют, почтальона нету уже 3 года.
Укрпошта то ще добре, аби не міст![]()
лайфхак як без проблем отримую посилки з укрпошти не стоячи в черзі
у меня с мистом проблем нет, а вот укрпошта [*****], очередь всегда от 15-30м, сообщения на телефон что что-то приехало не шлют, почтальона нету уже 3 года.
Додаток же є. Нафіга ті листоноши з смсками?
Приходити на Укрпошту, коли в них нема світла. Тоді обслуговують тільки тих, кому треба видати посилки.
Додаток же є. Нафіга ті листоноши з смсками?
Я тут вже питав,але не відповіли наче-змінити адресу щоб привозили на інше відділення. Я так трохи замахався ходити на своє,хоча по часу більше 15-20 хв я там ніколи не проводив (є електронна черга,персонал молодий), зате по дорозі є відділення де і черг нема,і зручно заїхати. І ніяких потенційно "цікавих" об'єктів поруч.
А зараз там ще гірше буде - бо лампочки почнуть міняти.Вже міняють...
Укрпошта то ще добре, аби не міст![]()
Я тут вже питав,але не відповіли наче-змінити адресу щоб привозили на інше відділення. Я так трохи замахався ходити на своє,хоча по часу більше 15-20 хв я там ніколи не проводив (є електронна черга,персонал молодий), зате по дорозі є відділення де і черг нема,і зручно заїхати. І ніяких потенційно "цікавих" об'єктів поруч.
І так, сьогодні вже бачив лампочки лежали,ще й Філіпс,а не китайський ноунейм.