а на яку суму оренди житла орієнтуєтесь?Варшава 1000 злотих якщо в складчину. Або 1500-2000 якщо сам буде жити. Но це приблизно, бо ціни ростуть капець.
В Германии - 500 евро. В Польше - 400, думаю. А медстраховка сколько стоит?Медстраховка не узнавал пока. 400 евро в Польше
Плин я если честно надеялся на подешевле, раза так в два
а сколько денег ему надо будет на месяц на жизнь?
Севесть естьа сколько денег ему надо будет на месяц на жизнь?
Расчитывай на 1 тыс евро. Если будет получаться меньше, считай - заработал.
Если так расчитывать, то он у меня в Жмеренку, только в Польше поедет учится. За бесплатно и с бесплатным жильем, а не в Варшаву. Я тут бюджет на годе его жизни в Польше складываю и офигиваю. А тут 1000 евро в месяц Я если честно надеялся на 1000 злотых в месяц максимум, можно меньше.
В Германии - 500 евро. В Польше - 400, думаю. А медстраховка сколько стоит?Медстраховка не узнавал пока. 400 евро в ПольшеПлин я если честно надеялся на подешевле, раза так в два
![]()
з.ы. Дорогое удовольствие я Вам скажу, эти дети.![]()
Еще один вопрос возник. К тем у кого дети учатся сами и живут не с родителями в Польше. А сколько Вам обходится месяц жизни ребенка в Польше, без жилья? То есть: еда, проездные, телефон, одежда и т.д. Понятно что у всех разные возможности и запросы. Но вот интересно понять хотя бы приблизительно, вот снял я детенышу желье, оплатил ВУЗ, а сколько денег ему надо будет на месяц на жизнь?
А дитині вистачить часу та натхнення на навчання між електричками туди-сюди, пошуками акційних товарів у Бедронках, шопінгу в Україні і приготуванням їжї?
Де ти зібрався в Україні шопити? Пройшов по великому молу в Києві. 90 відсотків зачинені. Тоді вже дешевше простота амазоні. Вся Європа доступна.
Де ти зібрався в Україні шопити? Пройшов по великому молу в Києві. 90 відсотків зачинені. Тоді вже дешевше простота амазоні. Вся Європа доступна.
Місця треба знати у Києві. Протягом минулих двох тижнів придбав: дружині кросівки NB за 899 грн та малому Puma (ті що з емблемою Mersedes-AMG) за 1049, пару регланів СМР по 605, чоботи зимові СМР малому за 1050 і ще там чогось по дрібницях типу зимові джинси з підкладом малому за 450 грн. На амазоні з урахуванням доставки є такі ціни?
Місця треба знати у Києві. Протягом минулих двох тижнів придбав: дружині кросівки NB за 899 грн та малому Puma (ті що з емблемою Mersedes-AMG) за 1049, пару регланів СМР по 605, чоботи зимові СМР малому за 1050 і ще там чогось по дрібницях типу зимові джинси з підкладом малому за 450 грн. На амазоні з урахуванням доставки є такі ціни?
Ну не за 1049, але за 40€ нагуглила.
Але ж не будеш ти підлітку чи студенту речі вибирати. Вони мають зовсім інше уявлення про смак і стиль.
мій вчиться безкоштовно, стипендію отримує та десь підробляє.а де вчиться якщо то не секрет?