Могу предложить тракс 20года, 28т пробега,за 12. Накатал на нем 3ткм,по поводу експлуатации проще спрашивать у тех кто ездит на крузах.Про коробку пишут 200т и начинает пинаться, но никто за этот пробег масло не меняет).А так довольно еконимичное и шустрое(как для 1.4) ведро)А как по трассе себя ведет. Что по этому мотору можно сказать в таких годах. До какого то года слышал что на A14NET было немало проблем
Могу предложить тракс 20года, 28т пробега,за 12. Накатал на нем 3ткм,по поводу експлуатации проще спрашивать у тех кто ездит на крузах.Про коробку пишут 200т и начинает пинаться, но никто за этот пробег масло не меняет).А так довольно еконимичное и шустрое(как для 1.4) ведро)А как по трассе себя ведет. Что по этому мотору можно сказать в таких годах. До какого то года слышал что на A14NET было немало проблем
А Buick Encore это не китаец сейчас?Энкор кореец
А Buick Encore это не китаец сейчас?Энкор кореец
А Buick Encore это не китаец сейчас?
У меня Tracker (он же Trax). Правда 1.8 движок. Этот 100% кореец.
Задоволені авто? У вас 6ст40 і 1.8? Який розхід? як динаміка? Дякую
Вже майже 10 років на ній. 165 тис. пробіг. Але в мене ручка 5-и ступка.
Розхід не сказав що прям дуже прийнятний.
10 по місту, 8 по трасі.
Але поставив газ. Мені подобається що динамика практично не змінилася. Бо вона досить легка і мотор дозволяє.
Є окремі болячки як у всіх подібних атмосферників.
Але все ремонтується не дуже дорого. Запчастини підходять з інших авто.
А так цілком задоволений.
Колись хотів продати, бо гроші були потрібні. Але вирішив що краще взяти в борг)))
...
Вже майже 10 років на ній. 165 тис. пробіг. Але в мене ручка 5-и ступка.
Розхід не сказав що прям дуже прийнятний.
10 по місту, 8 по трасі.
Але поставив газ. Мені подобається що динамика практично не змінилася. Бо вона досить легка і мотор дозволяє.
Є окремі болячки як у всіх подібних атмосферників.
Але все ремонтується не дуже дорого. Запчастини підходять з інших авто.
А так цілком задоволений.
Колись хотів продати, бо гроші були потрібні. Але вирішив що краще взяти в борг)))
Запитував вас, бо цікаво порівняти. У мене круз 2014 року 1,8 АТ. розхід 11-12 місто і траса 6. Газ у вас давно стоїть, як двигун з ним себе почуває, на скільки виріс розхід у порівнянні з бензином?