Краще обірати на Amlogic - вони зараз лідери в цьому сегменті. Але це не дуже принціпово.
В мене зараз (інша приставка, але це не принціпово) так і підключено: Box - HDMI - TV - HDMI ARC - Receiver. Все працює, але треба і на боксі і на ТВ ввімкнути режим "Passthrou" для звуку. Тоді усілякі dts будуть передаватись напряму на ресівер.
Для такого підійде медіаплеєр типа onn. 4k. , Dybalink, TiVo. У порівняні з китайськими маловідомими поробками це брендові гаджети для ринку СШа, европи з нормальною якістю, софтом, підтримкою. Воно просто працюють без глюків. В комплекті вже є якісний блютуз пульт з голосовим пошуком , котрий можна підеднати для роботи з телевізором.
Для прикладу, у мене перша приставка була китайська tanix. З гарними характеристиками. Процесор амлоджик, пам'яті 4/32. Але для більше менш роботи треба було перепрошивати, і все одно глючила. штатний пульт без голосу з низькою якістю. Блок живлення штатний прийшлося замінювати.
Після неї купив fire stick 4к . Так він вже рік працює без жодного глюку. Штатний пульт класний, голосовий пошук супер. Споживає так мало, що вистачае від блютуз порту телевізора. Т.е. приставка не підключена до мережі 220 через штатний блок дивлення а підключена через шнурок до блютуз порту тв. Підтримує усі можливі формати, має усі сертифікати. Навіть долбі віжн в різних форматах контейнерів.
Батькам узяв onn. Теж все працює супер. Вони дивляться ютюб, онлайн фільми. Шукають контент голосовим пошуком з штатного пульта.
А чого не просто хромкаст? Якщо починати з ютуб....
Хромкаст буде дорожче. При тих же характеристиках, і аналогічному залізі.
Хоча, якщо це не критично, то хромкаст буде гарний вибір.
Я мав на увазі що він не самостійний пристрій а транслятор? Бо той що у мене саме такий. Така кругла бляшка з однієї сторони живлення з іншої хдмі.
У 23 році брати пристрій з 2 гіг оперативки і 8 основної пам'яті якось стрьомно. Огляди дивився на приставки з такими параметрами і наче всі працюють, але хто зна що з ними через рік буде.Я мав на увазі що він не самостійний пристрій а транслятор? Бо той що у мене саме такий. Така кругла бляшка з однієї сторони живлення з іншої хдмі.
https://itc.ua/articles/obzor-mediapleera-chromecast-with-google-tv/
,але не зміг нічого запустити,бо Google Home не доступний на iOS і старих андроїдах.
Я влітку знайшов такий,думав що якась зарядка,а потім зрозумів що ні,але не зміг нічого запустити,бо Google Home не доступний на iOS і старих андроїдах.
Костя. В мене ще перша приставка хіаомі мі бокс. Їй вже багато років і працюе на ура. Зараз друга е в продажу і вже 4к. Один мінус що тільки підключается по вай фаю. Але і по вайфаю все тягнеКраще обірати на Amlogic - вони зараз лідери в цьому сегменті. Але це не дуже принціпово.
В мене зараз (інша приставка, але це не принціпово) так і підключено: Box - HDMI - TV - HDMI ARC - Receiver. Все працює, але треба і на боксі і на ТВ ввімкнути режим "Passthrou" для звуку. Тоді усілякі dts будуть передаватись напряму на ресівер.
Дякую. DTS - не критично. Призначення цієї приставки - якийсь примітивний контент. А щодо процесора амлоджик - так зараз щось негусто з такими медіаплеєрами. Чи я не там дивлюся? По хлаомі відгуки жахливі.
Костя. В мене ще перша приставка хіаомі мі бокс. Їй вже багато років і працюе на ура. Зараз друга е в продажу і вже 4к. Один мінус що тільки підключается по вай фаю. Але і по вайфаю все тягнеКраще обірати на Amlogic - вони зараз лідери в цьому сегменті. Але це не дуже принціпово.
Дякую. DTS - не критично. Призначення цієї приставки - якийсь примітивний контент. А щодо процесора амлоджик - так зараз щось негусто з такими медіаплеєрами. Чи я не там дивлюся? По хлаомі відгуки жахливі.
В мене ще перша приставка хіаомі мі бокс. Їй вже багато років і працюе на ура. Один мінус що тільки підключается по вай фаю. Але і по вайфаю все тягне