Для прикладу, я ніколи не вмикаю при визді назад - максимум аварійка якщо не бачу куди їду (обмежена видимість по сторонам) і починаю помаленько висуовуватися.
То ж вмикати чи ні?

Малій зарахували за помилку при проходженні іспиту
Для прикладу, я ніколи не вмикаю при визді назад - максимум аварійка якщо не бачу куди їду (обмежена видимість по сторонам) і починаю помаленько висуовуватися.
То ж вмикати чи ні?
То ж вмикати чи ні?
В мои времена старинные, при сдаче "разворот в три приема" включение поворотников были обязательны.
То ж вмикати чи ні?
В мои времена старинные, при сдаче "разворот в три приема" включение поворотников были обязательны.
Розворот - то зрузуміло. А це був тупо виїзд задом від паркана. По сторонах стояли прикарковані автівки. І саме в момент початку визду назад сказали, що вона не ввімкнули поворотник.
...
Розворот - то зрузуміло. А це був тупо виїзд задом від паркана. По сторонах стояли прикарковані автівки. І саме в момент початку визду назад сказали, що вона не ввімкнули поворотник.
Разворот в три приема. Разве сейчас его не изучают? Его составной частью как раз есть движение задним ходом. Три приема - три включения поворотников.
А який вмикати треба при виїзді заднім ходом? Думаю, її просто завалилиТреба. При початку руху, а виїзд заднім ходом теж є початком руху. П.9.2.а
А який вмикати треба при виїзді заднім ходом? Думаю, її просто завалилиВ який бік почнеш крутити кермо, той і вмикати.
Запитав дочку - ні, не вчили. Хоча мене 20-ть літ назад теж не вчили.
Звісно треба!
...
За аварієчку при русі заднім ходом теж ,по хорошому,виліпити помилку.
Звісно треба!
...
Хах... У нас пів-області (ну третина точно) назад з аварійкою вирулює (ів тому числі)
Упс...а в мене авто само вмикає аварійку при русі заднім ходом.
Завжди вмикаю, треба ж якось дати зрозуміти іншим куди я їду.
А ліхтар заднього ходу?![]()