Що робити з ними? Зараз робимо велику покупку, ріелтор сказала що долари до 2006 року покупець не прийме, бо їх (начебто) не приймають ані банки, ані обменніки. Хто з таким стикався? Дійсно так? Які методи вирішення проблеми?
ну вот все у нас должно быть не так, как у людей
сколько довелось поездить, ВЕЗДЕ берут любой год
причем даже потертые
без вопросов
А не до 1996 р.? Бо ті не хочуть приймати
Мабуть мова про купюри 1996 року.
Мене зараз бентежить, що багато купюр повертають в обмінниках. То плісінь, то плями, то надписи….
Раніше тільки сильно рвані не брали.
Мене зараз бентежить, що багато купюр повертають в обмінниках. То плісінь, то плями, то надписи….
Раніше тільки сильно рвані не брали.

ну вот все у нас должно быть не так, как у людей
сколько довелось поездить, ВЕЗДЕ берут любой год
причем даже потертые
без вопросов
Це не "в людей", це в США, одна з основ їхньої фінансової політики, "долар завжди долар", вони заявляють, що без обмежень приймають купюри будь-якого року, хоч сторічної давнини, хоч двохсорічної. All U.S. currency issued since 1861 is valid and redeemable at its full face value (C) An official website of the United States government. Одна з причин чому саме долар є світовою валютою.
У українців да, виховані багатосторічною геть іншою політикою, і проецують її на долари теж. Фантомні болі.
Щодо банків, особисто у мене ще не було жодного випадку щоб у банку не прийняли.
Мабуть мова про купюри 1996 року. Тим не менш є обмінники, які їх приймають - аби стан був нормальним і без печаток/написів. Якщо не беруть - спробувати поповнити ними доларову/гривневу картку в приватбанкоматі. Якщо і тут біда, то відкладати їх на майбутню подорож в Турцію/Єгипет...В Турции может быть. в Египте еще более придирчивы к состоянии валюты чем у нас.