повний FB, Телега та інші месенджери об'явами про хімію - пральний порошок, засіб за чищення і таке інше - з Європи. Так, ціни в рази нижчі, ніж у наших маркетах. Так, є вибір марок. Але є питання: 1) чому так дешево. Або звідки воно, раз таке недороге 2) на скільки вміст співпадає з назвою. Наприклад, я купив 10 кг прального порошку Ariel. Можливо мені не пощастило, але якість прання гірша, ніж з тим самим Ariel з нашого маркету. Коротше кажучи, то є якесь "паливо" чи як?
повний FB, Телега та інші месенджери об'явами про хімію - пральний порошок, засіб за чищення і таке інше - з Європи. Так, ціни в рази нижчі, ніж у наших маркетах. Так, є вибір марок. Але є питання: 1) чому так дешево. Або звідки воно, раз таке недороге 2) на скільки вміст співпадає з назвою. Наприклад, я купив 10 кг прального порошку Ariel. Можливо мені не пощастило, але якість прання гірша, ніж з тим самим Ariel з нашого маркету. Коротше кажучи, то є якесь "паливо" чи як?
Абсолютне палєво. Повно в інеті відгуків "щасливих покупців". Там навіть упаковка не збігається із оригіналом. Де виробляється - хз.
Абсолютне палєво. Повно в інеті відгуків "щасливих покупців". Там навіть упаковка не збігається із оригіналом. Де виробляється - хз.
Не раз зустрічав "європейську" хімію із виробництвом в Шостці чи всяких малих містечках західної України
покупал стиральный Галлус в Польше и здесь. местный явно разведенный. цена одинаковая упаковка один в один. не пользовал бы оригинал, думал бы что так и должно быть.
я недавно в АТБ польский Фейри купила за сто с чем-то гривен - туфта!!! жидкий и почти не пенится. Даже простой Розумный вибір за двадцатку в разы лучше.... вроде ж не палево, но полный трешак.
я недавно в АТБ польский Фейри купила за сто с чем-то гривен - туфта!!! жидкий и почти не пенится. Даже простой Розумный вибір за двадцатку в разы лучше.... вроде ж не палево, но полный трешак.
Так це мова про начебто легальні хімічні засоби, просто виробництва різних заводів і призначені для продажу на різних ринках. І цінники там не так щоб сильно нижчі були. А тс пише про те, що останній тиждень весь інет забитий об‘явами про продаж «побутової хімії з Європи» за цінами десь у п‘ятеро нижчими за ціни, що воно коштує в якомусь Метро/Ашані. Там і ємності такої форми, яку ніхто ніде не бачив окрім як в будівельних магазинах де у таких каністрах шпатльовку продають, і ярлики якогось небаченого дизайну. Тобто мова про явно гаражне виробництво. Воно ще небезпечне може бути.;
Як правило на побутовій хімії цієї категорії про це прямо написано. Ну і цінник все одно не буде уп‘ятеро нижчий. Да і в секторі horeca використовують часто інші види пральних розчинів і миючих засобів, нехай навіть від цього ж виробника.
А че инет? Тут на рынке выкатывают с буса Ариел, Тайд, Персил еще какие то марки - все в одинаковых канистрах, только наклейки разные
Пару останніх років не бачив таких бусиків на базарах де буваю. Раніше приїздили і тоді упаковки розчинів для прання усіх отих персилів, переволів, тайдів, арієлів і всяких невідомих нам німецьких марок істотно відрізнялися одна від одної і від тих, в яких воно у наших маркетах продавалося. Зараз бачу ці «побутову хімію з Європи» лише в невеличких магазинчиках на ринках і там також в усіх різні за формою ємності. Але усих цих продавців поєднує одне - у них цінники істотно не відрізняються від цінників у мережевих супермаркетах. Ну відсотків до 20 різниця. А з урахуванням того що власник більшості торгових марок, під якими у нас продається побутова хімія - концерн Henkel - регулярно проводить акції в різних мережевих супермаркетах чи всяких Євах/Просторах із знижками відсотків у 40 то виходить що ці розчини для прання дешевше купувати в авторитетних мережах, аніж у бусиках і магазинчиках. Але ж зараз інет забитий пропозиціями «Persil” в п,ятилітрових каністрах з під шпатльовки Ceresit за ціною десь на 80 % нижчою ніж у офіціалів. В це важко повірити. П.С. Велики бутлі з розчином для прання Persil (3,7 літри) відрізняються за формою у Ашані, Метро і Мегамаркеті. І заводи виробники бувають з різних країн. Ціна тільки без акцій істотно не відрізняється.
Оті всі велики жидкі порошком що стоять дешево то все лайно.наприклад жидкий гель фірми ДМ Німеччина 1.5 літра стоїть 4 евро. Е ще така хімія як марсельске мило. Орігінал Італія і е підробка під Італію. І різниця таки е. Орігінал справляється зі своєю задачою краще. А так треба брати у перевірених людей які самі возять
Оті всі велики жидкі порошком що стоять дешево то все лайно.наприклад жидкий гель фірми ДМ Німеччина 1.5 літра стоїть 4 евро. Е ще така хімія як марсельске мило. Орігінал Італія і е підробка під Італію. І різниця таки е. Орігінал справляється зі своєю задачою краще. А так треба брати у перевірених людей які самі возять
А який сенс напружуватися із пошуком надійних перевізників чи не підробок? Я нещодавно під час акції придбав 3,7 літри Persil у відомому супермаркеті (не атб) за 399 грн. У перерахунку буде дешевше ніж у «перевірених продавців» або на розетці. Якось купив Fairy в іншому відомому супермаркеті з мінус 50 від цінника. І такі акції бувають регулярно.
Якось купив Fairy в іншому відомому супермаркеті з мінус 50 від цінника. І такі акції бувають регулярно.
Теж купив по акції у відомому супермакеті освіжувач повітря Джонсом . Виявився ліваком із запахом браги ) Коли уважніше роздивився , то і наклейка на балоні теж якась ліва . Викинув його
Якось купив Fairy в іншому відомому супермаркеті з мінус 50 від цінника. І такі акції бувають регулярно.
Теж купив по акції у відомому супермакеті освіжувач повітря Джонсом . Виявився ліваком із запахом браги ) Коли уважніше роздивився , то і наклейка на балоні теж якась ліва . Викинув його
Думаю, буде справедливо якщо ви напишете що це за супермаркет аби інші на таке не попадались.
А який сенс напружуватися із пошуком надійних перевізників чи не підробок? Я нещодавно під час акції придбав 3,7 літри Persil у відомому супермаркеті (не атб) за 399 грн. У перерахунку буде дешевше ніж у «перевірених продавців» або на розетці. Якось купив Fairy в іншому відомому супермаркеті з мінус 50 від цінника. І такі акції бувають регулярно.
Костя да я ж не спорю. Ми взагалі капсулами користуємось для прання. Для посуди була акція на Фрог ( жаба) дешевше чим фері було. Але е різні так сказати хімії яких в торговельних мережах нема. А те що е то воно чи дорого коштує , чи не відповідає тому що воно повинно робити.
Тре ще дивитись чиє фасування, якщо наше, то воно однозначно буде гірше, ніж те, що везуть з Європи(якщо не лівак). Раніш була купа об'яв пральний порошок у бегах(мішках), кава брендова за копійки, з дописом, можемо зробити іншу суміш ше дешевше і т.п. Сам нещодавно купив на Столічці каву, а воно просто , перепалене, гірке, але магазин був перевірений, більш не буду там купувати( Так що, як кажуть дешева рибка-погана юшка. Пральними ще можно машинку убити, та речі, так як там майже одна сода, а вона не вимивається повністю з пралки, а злипається по кутках, і речі, особливо білі сіріють та погано пахнуть( Якщо кава коштує там 12-13евро, а тут у магазині 800-900грн, то не може не підробка коштувати 450грн на ринку. 600-700 може, але ж можна також натрапити на жадібного продавана.