Питання в назві. Авто - Хонда CRV гібрид. Де можна купити або замовити так щоб не за всі гроші світу. Можна самі прості, оскільки потрібні лише коли собака їздить. Можна навіть тільки на задні сидіння і закрити передні сидухи і підголовники ззаду, ну і підлокотник. Буду вдячний за поради![]()

Питання в назві. Авто - Хонда CRV гібрид. Де можна купити або замовити так щоб не за всі гроші світу. Можна самі прості, оскільки потрібні лише коли собака їздить. Можна навіть тільки на задні сидіння і закрити передні сидухи і підголовники ззаду, ну і підлокотник. Буду вдячний за поради![]()
А у CRV гібриді - якісь особливі сидухи?
Наразі, є думка, що для подібних задач, оптимальні накидки, щось тіпу таких :
Дешево та сердито

Якщо естетика не потрібна, то перше, що спадає на думку взяти цупке покривало. Зробити дірки від підголівники заднього ряду і всьо. Буде швидко "встановлюватися" і міцно приматися.
за такі гроші це буде галімая сінтетікаДешево та сердито
Дякую!
Якби їх ще і помацати можна було десь. Але так розумію лише доставку можна замовити![]()
там і мацать не треба. Помацати можно на Жулянах( від Тебе не далеко) або в базі автозвуку помацати та купити самі дешеві Питання в назві. Авто - Хонда CRV гібрид. Де можна купити або замовити так щоб не за всі гроші світу. Можна самі прості, оскільки потрібні лише коли собака їздить. Можна навіть тільки на задні сидіння і закрити передні сидухи і підголовники ззаду, ну і підлокотник. Буду вдячний за поради![]()
Якщо для собаки то тоді купити краще Ось таке це як приклад. Е ще дешевше якщо загуглити чехол для перевезення собаки
то і добре. І навіщо тоді Тобі ти чохли. Чохли одів раз собаку перевіз і я думаю треба пилососитиЯкщо для собаки то тоді купити краще Ось таке це як приклад. Е ще дешевше якщо загуглити чехол для перевезення собаки
В мене щось схоже є
Титу такого https://vugidno.in.ua/ua/p1245668234-nakidka-sidenie-avto.html
Якщо для собаки то тоді купити краще Ось таке це як приклад. Е ще дешевше якщо загуглити чехол для перевезення собаки
таке купив. пару раз користувався. не дуже якісне, але якщо доробити прямими руками, то буде дуже ок.
можу подарувати, так як змінився форм-фактор.
Возле авто рынка на окружной был цех по пошиву чехлов, если нужно могу тел поискать, но себе не успел взять из-за войныта йому не потрібні чохли на замовлення.
таке купив. пару раз користувався. не дуже якісне, але якщо доробити прямими руками, то буде дуже ок.
можу подарувати, так як змінився форм-фактор.
Дякую, а де ти знаходишся територіально, щоб глянути?![]()
посмотри в сторону деревянных роликов аля Карпаты
в лохматые года очень даже ничего на жиге было... (задняя часть не прела...)