А які машини таки треба антикорити? Сорі за полуоф, але ж, я до цих пір, щіро вважав, що антикор залишився у минулому сторіччі, з совкоавтопромом??![]()
Та от, днями, ділер Рено пропонував мені заантикорити нову машину, я ще подумав, мабуть шуткують![]()
Вже багато років товаришуємо з хлопцями Інста . Якщо робити, то так, як вони.
Звісно, дуже дивно, але нові і свіжі рамні тачки (ті ж 300-ки) там к черзі стоять на процедуру…
Звісно, дуже дивно, але нові і свіжі рамні тачки (ті ж 300-ки) там к черзі стоять на процедуру…
Коли авто під 20 років - рідна корозостійкість починає здавати, тому краще полічити на самій початковій стадії
Там де все ціле , то до сих пір ще є
Антикор тра робити на новім авті, зразу з салону. Як вже полізло - слівайте воду. Ну хіба піскоструй-ґрунт-фарба... а по ржі залляти - викинуті гроші і прокльони сварщиків, які через пару років намагатимуться дати раду з тим всім
Мені давно колись растстопом обробляли . Заливали скрізь . Пороги після цього струхли в труху , домкрат в них влізТам де все ціле , то до сих пір ще є
![]()
У Пежо , це конструктив такий ) А , ржавіє любе авто , бо воно залізне
Вже багато років товаришуємо з хлопцями Інста . Якщо робити, то так, як вони.
Дякую за інфу.
Доречі попередньо на них і зупинився, але там не дешево. Хоча краще заплатити але бути впевненим...
Ну колеос то то рено і воно своїх 10 років відслужить без питань, а от що у ойропах продають під маркою дачія то вже через 5-7 років по авто лізе корозія. Як правило авто в віці 10+ років має по кузову корозію вона прихована але вона є. Коли розповідають про оцинковку корейців та більшості японців то трішки смішно. Саме головне щоб в це власник вірив![]()
Ну колеос то то рено і воно своїх 10 років відслужить без питань, а от що у ойропах продають під маркою дачія то вже через 5-7 років по авто лізе корозія. Як правило авто в віці 10+ років має по кузову корозію вона прихована але вона є. Коли розповідають про оцинковку корейців та більшості японців то трішки смішно. Саме головне щоб в це власник вірив![]()
конкретно Колеос то не рено а корейский самсунг - Renault Samsung QM6

Підтвержується документально)
Може хто підскаже, щодо матеріалу TEROSON TEROTEX? Це офіціали Рено такий пропонують. Вартість "під ключ" = 9000 грн?![]()