Чи є сенс обміняти звичайний паспорт "книжка" на ID карту. Які переваги у ID карти, Кажуть що вже не треба носити довідку про місце проживання разом з ID карткою. Порадьте будьласка. Донька завтра замовляє перший раз ID карту та мене підбиває разом отримати і собі (каже: ".. тату треба бути прогресивним..")
в паперовому паспорті можуть бути інші корисні відмітки, наприклад про шлюб, група крові, номери закордонних паспортів, попередні "прописки" тощо - ...
PS. А були ж начбето зміни до закону, що паперовий подовжити (вклеїти нове фото) не можна, у разі настання відповідного віку тільки заміна на ID картку? Чи то вже скасували, чи не набрало чинності ще
PS. А були ж начбето зміни до закону, що паперовий подовжити (вклеїти нове фото) не можна, у разі настання відповідного віку тільки заміна на ID картку? Чи то вже скасували, чи не набрало чинності ще![]()
А вклеювати фото по віку мені вже не потрібно.
В минулому місяці співробітниця хотіла вклеїти одразу після ДР. Поміняли на айді картку.
PS. А були ж начбето зміни до закону, що паперовий подовжити (вклеїти нове фото) не можна, у разі настання відповідного віку тільки заміна на ID картку? Чи то вже скасували, чи не набрало чинності ще
Там є місяць на вклейку фото після дня народження. Якщо профукав терміни то ІД онлі. Які зміни на час воєнного стану я не в курсі
Я теж не міняв, теж смислу не бачу, в усякому разі поки що

Які зміни на час воєнного стану я не в курсі

В минулому місяці співробітниця хотіла вклеїти одразу після ДР. Поміняли на айді картку.
Вас почув, залишусь з старим паспортом, хай буде як вже є![]()
згадалося: "нахрена попу баян якщо у нього кадило є!"Звертаємося до першоджерела
https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-grom...hnogo-viku.html
особа звернулася пізніше, ніж через місяць після досягнення 25- або 45-річного віку, та не надала відповідне рішення суду згідно із законодавством (у такому разі паспорт зразка 1994 року підлягає обміну на паспорт у формі ID-картки).
Мені то пофіг, тим більше з БЖ нормальні стосунки, а може комусь критично, наступні кохані нервуються
3. ИД-карта позволяет с помощью строенного чипа авторизовываться на куче государственных сервисов с помощью телефона - электронный кабинет водителя, ПФУ, налоговая и пр., достаточно скачать на телефон приложуху для мобильной аутентификации (ну и чип NFC должен присутствовать конечно)
3. ИД-карта позволяет с помощью строенного чипа авторизовываться на куче государственных сервисов с помощью телефона - электронный кабинет водителя, ПФУ, налоговая и пр., достаточно скачать на телефон приложуху для мобильной аутентификации (ну и чип NFC должен присутствовать конечно)
А якe назву має застосунок в Google Play?
Все в чип на карте запихнут