.панорама місця
.
Навчіть проїжджати це перехрестя, бо раз на тиждень аварійні ситуації виникають, бо майже всі їдуть по червоній траєкторії, а "один мій знайомий" по жовтій.
панорама місця
![]()
Навчіть проїжджати це перехрестя, бо раз на тиждень аварійні ситуації виникають, бо майже всі їдуть по червоній траєкторії, а "один мій знайомий" по жовтій.
панорама місця
![]()
Треба їхати як усі.
А ще можна написати в автодор якись, хай нанесуть розмітку як їхати.
панорама місця
![]()
Треба їхати як усі.
Хіба їхати як усі, це не порушення? Бо я по червоній траекторії вирулю на зустрічну смугу (а там буває і поліція стоїть на червоний назустріч, це ж одразу штраф), або в чужий ряд? Просто не має бажання при зіткненні виявитися винним у ДТП з усіма наслідками.
...
Треба їхати як усі.
Хіба їхати як усі, це не порушення? Бо я по червоній траекторії вирулю на зустрічну смугу (а там буває і поліція стоїть на червоний назустріч, це ж одразу штраф), або в чужий ряд? Просто не має бажання при зіткненні виявитися винним у ДТП з усіма наслідками.
Ось сам собі і відповів.
При повороті ліворуч головне - не виїхати на смугу зустрічного руху. Якщо не виїжджаєш, то можеш їхати по будь-якій траекторії.
Та я більше хотів впевнитися, чи не порушую я рухаючись по жовтій траєкторії, і чи дійсно червона є порушенням ПДР?
Треба їхати як усі.
я більше хотів впевнитися, чи не порушую я рухаючись по жовтій траєкторії, і чи дійсно червона є порушенням ПДР?
Лівоповоротна траекторія ніде і нічим не регламентується.
Порушення може бути тільки у перетині суцільної розмітки на перехресті.
Ну і? Де там про рух на перехрещенні доріг? 10.5 про розташування ПІСЛЯ перехрестя.
Лівоповоротна траекторія ніде і нічим не регламентується.
Порушення може бути тільки у перетині суцільної розмітки на перехресті.
10.5. Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на смузі зустрічного руху...
11.4. На дорогах з двостороннім рухом, які мають щонайменше дві смуги для руху в одному напрямку, забороняється виїжджати на призначений для зустрічного руху бік дороги.
, а не про поворот.
10.5 про розташування ПІСЛЯ перехрестя.
10.5 про розташування ПІСЛЯ перехрестя.
Ну так, права красна лінія перетинає зустрічну смугу ПІСЛЯ першого перехрестя...![]()
Ну так, права красна лінія перетинає зустрічну смугу ПІСЛЯ першого перехрестя...А ліва червона по фен-шуй?