Переживаю чи сам гербіцид не зстарий, бо два роки лежав у мене в сараї.
Або концентрацію замалу дав.
Змінено Mutant (20:47 24/04/2023)
Я користувався Ураганом Форте...
Препарат належить до малотоксичних (ЛД50>2000 мг/кг). Нетоксичний для бджіл, безпечний для довкілля.
Покропив навколо городу Напалм Форте. Два дні пройшло поки ніяких ознак.
Я користувався Ураганом Форте...
Препарат належить до малотоксичних (ЛД50>2000 мг/кг). Нетоксичний для бджіл, безпечний для довкілля.
Судячи з опису, зовсім безпечний...а я от ніяк не можу наважитися на дачі їм, чи подібним гербицидом, обробляти![]()
Тож доводиться розбиратись.
Покропив навколо городу Напалм Форте. Два дні пройшло поки ніяких ознак.
Ви розберіться як він працює і вопроси відпадуть. Раундап і всі подібні розриває процесс живлення рослин. Тобто вони будуть поступово в"янути, але це може бути і декілька тижнів.
инструкцию читаешь только когда поломал прибор?инструкцию читаешь только когда поломал прибор?
Перекопаешь и у весь принцип работы гирбицида ты помножишь практически на ноль.
Перекапывай. Ничего страшного нет. Но помни это не гирбици был плохой, а ты его неправильно использовал.

Треба жменю селітри на 10л додавати, швидше починає діяти гербіцид)
Мабуть все таки щось з гербіцидом не те. Приїхав сьогодні, ніяких ознак що він діє.
Може концентрацію замалу зробив для пирію....
ТРеба витрушувати вручну...
Порекомендуйте, гербіцид.
Треба вбити всяку рослину ЗА забором. Тобто метр від свого забору за межами участка. Там не буде нічого садитися. Тому не важливо чим, головне щоб на довго. Раніше користувався Раундапом, може зараз щось інше з'їявилось?
Смотря какие сорняки, я когда на газоне убирал сорняки, то одни с одного прохода посохли, а некоторым 2 прохода понадобилось.