Потрібна допомога колективного розуму.
Історія давня: кпив ще в 2004 чи 5-му році Ниву батьку, але щось вона йому не зайшла ія набавився через рік та й продав. Ну як продав, приїхав вуйко з Карпат з каністрою бензину на потязі попросив довірку на півроку з обіцянкою, що як тільки так зразу переоформить. Звісно так вона і висіла на мені потім. Років через 5 нові "покупці" заявилися, ну я знову повівся і дав довірку на 3 місяці
Після цього про неї забув, думав що вона давно переоформлена, тим більше що по ніяким базам її не знаходив і в деклараціїї свої і дружини не вносив.
А ж ось сьогодні вночі прилітає мені в мессенжер ФБ її фото на фоні гір від нового щасливого "власника" там же і фото техпаспорта де вона як і раніше на мені, і держ. номер тей же. От тільки по МВСній базі за цим номером в 2020 році зареєєстровано якийсь китайський мотоцикл
Вгадайте, що хоче цей таваріщ? Так довірку на місяць - мамайклянусьсразуснімупереоформлю. Я категорично проти, тіль зняття!
І що робити, підкажіть? Авто в горах франківщини, я тут (ну не зовсім тут, але поруч ). Можу я його зняти якось дистанційно, чи ще які вріанти?
п.с. І чи знімуть його при таких розкладах (я про мотоцикл)? Що це взагалі за прикол?
п.п.с. Згадав, що коли ту Ниву перший раз продавав, то забув там парасольку на задньому сидінні, так попросив сьогодні у цього чувака повернути. Обіцяв подивитися
Змінено Bodion (12:15 18/05/2023)