autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
maryanchuk | member **
Хетч, кросовер - на 20к - літо 2023
22 мая 2023 в 13:14
Всім привіт

Вибираю перше авто в даному бюджеті (хоча цілком можливо доведеться розширитись до 24к)

Спочатку розглядав бу (Ford focus, escape), але тепер щораз більше схиляюсь до нового (хоча може хтось порадить щось круте в цьому ціновому). В корч все рівно доведетсья вкладатись + багато ризиків, нема гарантій, все таки будуть застарілі технології + треба буде підбірника (це ще +500 баксів), бо сам я не дуже шарю (але не настільки шоб вибирати авто без підбірника:)

Тому мабуть таки доведеться брати щось нове, благо на 20к вже є досить варіантів, але хочеться всякі плюшки і з ними вже ціна буде ближче до 24к (що в принципі терпимо)

Вимоги:
-бажано хетчбек, можна кросовер (кліренс повище, грошей на ремонт ям найближчим часом не буде)
-від 110 кс, двигун до 2 літрів, споживання бажано до 8 літрів по місту (бенз чи дизель не має значення, бажано можливість встановити гбо, але не критично)
- як мінімум задній парктронік (а краще камера+парктронік)
- нормальна мультимедійна система (бажано з навігатором)
- клімат контроль
- підігрів сидінь (бажано)+ підігрів керма
- безпека (бажано подушки бокові + під коліна)
- НЕ китаєць (не хочу годувати комуняк)

Шортлист такий:
Hyundai i30 (поки фаворит)
Hyundai Venue (по відгукам шумно всередині і не дуже підвіска - зате зараз знижка і приваблива ціна на моделі 2022)
Kia ceed (якщо правильно бачу, то в нас нові тільки Классік, без клімат контролю, але і дешевше)
Suzuki Vitara/ S-cross (але другий вже за бюджет з плюшками вилазить)
Skoda scala (щось поки не зрозумів чи це рівень авто вище)

Буду вдячний за критику і поради. Сильно капцями не кидайте - це перше авто і відповідний рівень розуміння. Якщо є власники (саме останніх модифікацій), то взагалі було би супер корисно почути відгук
_Zedd_ | старый писатель *
Re: Хетч, кросовер - на 20к - літо 2023
[Re: maryanchuk] 22 мая 2023 в 16:45
Фаворит не відповідає вимозі "кліренс повище", 140 мм кліренса + колісна база 2,65м =

П.С. Сід - ті ж яйця але у профіль
Змінено _Zedd_ (16:48 22/05/2023)
maryanchuk | member **
[Re: _Zedd_] 22 мая 2023 в 19:17
Це малось на увазі до кросовера, але приймається, дякую
mirch | member
[Re: maryanchuk] 22 мая 2023 в 21:44
головне незрозуміло - кого і куди возити?
я з цього списку з такими коштами взяв би Suzuki Vitara/ S-cross
CITROEN C4 дивились?
maryanchuk | member **
[Re: mirch] 22 мая 2023 в 22:25
В ответ на:

головне незрозуміло - кого і куди возити?
я з цього списку з такими коштами взяв би Suzuki Vitara/ S-cross
CITROEN C4 дивились?

с4 зараз гляну, дякую

возити - себе і дружину по місту - 90% часу, ще можливо рідкісні поїздки на +-250 км

пс. с4 глянув, норм модифікації від 1 ляма, тобто від 28 тис. якби знати шо це прям ідеальне авто (яких не буває), то можна було би і розширитись, але так можна піднімати бюджет до безкінечности
Змінено maryanchuk (22:29 22/05/2023)
мелкий-2 | СуперСтар **
[Re: maryanchuk] 22 мая 2023 в 22:52
В ответ на:

возити - себе і дружину по місту - 90% часу, ще можливо рідкісні поїздки на +-250 км

Если ещё и есть возможность заряжать дома (ну только не с окна многоэтажки) то идеально подойдёт электричка.
maryanchuk | member **
[Re: мелкий-2] 22 мая 2023 в 23:05
В ответ на:

Если ещё и есть возможность заряжать дома (ну только не с окна многоэтажки) то идеально подойдёт электричка.

забув уточнити, дякую шо згадали - від електрики поки вирішили відмовитись - з парковкою проблеми, вже не кажучи про зарядку. як буде свій будинок і наступна машина - можна буде розглядати
мелкий-2 | СуперСтар **
[Re: maryanchuk] 22 мая 2023 в 23:21
Без своей зарядки электро это г...й. ИМХО.
Есть ещё типо фиат. По идее в этом бюджете.
autoseo | подмастерье
[Re: maryanchuk] 23 мая 2023 в 02:36
жодне авто з шортлиста скоріш за все не вкладеться в критерій "до 8 л в місті" - реально буде ближче до 9, звісно в залежності від ...

і30 в топі навіть має адаптиви, чого ні в кого не буде в цій ціні, але двигун там сумний. Трохи веселіший с4 (чи с4х) дійсно буде трохи дорожчим, поряд по ціні є і його "родичі" Mokka i Grandland.
ceed - ніби в салоні не бачив - хіба вони є?
Skoda в початкових комплектаціях бувала без бокових штор і інших опцій
обидва Suzuki - це бюджетний варіант типу дастера з перевіреною часом технічкою, але мені здається 10 сек посидіти в салоні авто вистачає щоб зрозуміти чи вас влаштовує такий "комфорт" за їх ціну, та і клімат там тільки в топі.
Venue як на мене, відчувається ще бюджетніше ніж Suzuki. Але це авто Б-класу, і якщо у вас немає комплексів на розмір авто, то в тому ж класі ще можна подумати над с3 (хороша ціна), Juke, 2008, toyota yaris (і навіть corolla). Та і все мабуть, в наявності мало моделей в нас на жаль
[Re: maryanchuk] 23 мая 2023 в 07:31
maryanchuk 22.05.2023 13:14 пишет:

Тому мабуть таки доведеться брати щось нове, благо на 20к вже є досить варіантів, але хочеться всякі плюшки і з ними вже ціна буде ближче до 24к (що в принципі терпимо)

Вимоги:
-бажано хетчбек, можна кросовер (кліренс повище, грошей на ремонт ям найближчим часом не буде)
-від 110 кс, двигун до 2 літрів, споживання бажано до 8 літрів по місту (бенз чи дизель не має значення, бажано можливість встановити гбо, але не критично)
- як мінімум задній парктронік (а краще камера+парктронік)
- нормальна мультимедійна система (бажано з навігатором)
- клімат контроль
- підігрів сидінь (бажано)+ підігрів керма
- безпека (бажано подушки бокові + під коліна)
- НЕ китаєць (не хочу годувати комуняк)

Шортлист такий:

Skoda scala (щось поки не зрозумів чи це рівень авто вище)

Буду вдячний за критику

Із Шкод саме Scala цікавить? Kamiq по крітеріям попадає, з атмодвигуном 1,6 на автоматі в середній комплектації є все вказане, крім підігріву руля (опція стоїть, але нам зараз не додають.
П.С. по розхіду палива, їзжу на газу, по Києву 10-11л, по трасі 8.0-9.0 на сотню
Змінено _Zedd_ (07:41 23/05/2023)
igg | V.I.P **
[Re: maryanchuk] 23 мая 2023 в 10:20
З такими забаганками вимогами та в такому бюджеті, знайти саме нове авто - то (майже) анріал...
Вживане - можливо та більш реалістично.
maryanchuk | member **
[Re: igg] 23 мая 2023 в 10:51
autoseo 23.05.2023 02:36 пишет:

жодне авто з шортлиста скоріш за все не вкладеться в критерій "до 8 л в місті" - реально буде ближче до 9, звісно в залежності від ...

і30 в топі навіть має адаптиви, чого ні в кого не буде в цій ціні, але двигун там сумний. Трохи веселіший с4 (чи с4х) дійсно буде трохи дорожчим, поряд по ціні є і його "родичі" Mokka i Grandland.
ceed - ніби в салоні не бачив - хіба вони є?
Skoda в початкових комплектаціях бувала без бокових штор і інших опцій
обидва Suzuki - це бюджетний варіант типу дастера з перевіреною часом технічкою, але мені здається 10 сек посидіти в салоні авто вистачає щоб зрозуміти чи вас влаштовує такий "комфорт" за їх ціну, та і клімат там тільки в топі.
Venue як на мене, відчувається ще бюджетніше ніж Suzuki. Але це авто Б-класу, і якщо у вас немає комплексів на розмір авто, то в тому ж класі ще можна подумати над с3 (хороша ціна), Juke, 2008, toyota yaris (і навіть corolla). Та і все мабуть, в наявності мало моделей в нас на жаль

дякую велике, саме десь таку пораду і шукав. Ну тобто все-рівно доведеться все самому дивитись, сідати, їхати, але приблизно зрозумілий порядок речей)

ну 8 чи 9 літрів це звичайно вже не така велика різниця, можна жити
і30 поки залишається фаворитом
сід - якщо вірити сайтам, то наче на весь Київ кілька машин має бути в салоні, але мабуть треба дзвонити

В ответ на:

Із Шкод саме Scala цікавить? Kamiq по крітеріям попадає, з атмодвигуном 1,6 на автоматі в середній комплектації є все вказане, крім підігріву руля (опція стоїть, але нам зараз не додають.
П.С. по розхіду палива, їзжу на газу, по Києву 10-11л, по трасі 8.0-9.0 на сотню

дякую за пораду, теж наче непоганий варіант, правда з плюшками, які хочеться, буде вже десь між 950к і лямом. Якщо буде в наявності в Києві - подивлюсь. Підігріву керма точно нема? наче в модифікаціях це є, мабуть треба дзвонити або на місці питати
це у вас зараз таке авто? щось дуже малий розхід як на Газ. Якщо у вас таке, розкажіть більше будь-ласка, буду дуже вдячний

igg 23.05.2023 10:20 пишет:

З такими забаганками вимогами та в такому бюджеті, знайти саме нове авто - то (майже) анріал...
Вживане - можливо та більш реалістично.

так чому, он скільки варіантів вище накидали. Ну хіба що по розходу не впишусь, а так достатньо авто, ну правда мабуть бюджет вже буде в районі 24-25, але я вказав, що це терпимо
Disnake | Достоевский *
[Re: maryanchuk] 23 мая 2023 в 11:10
ну 8 по місту це не так вже і нереально (навіть і 6-7), якщо двигун більш-менш нормальний, але з постійними пробками мало що буде їсти менше 9
шкоди з 1,6 відмовити
але сітроен та опель варто подивитись - не знаю що там правда зараз з цінами
мокка прикольне авто (невеличке але для двох цілком прийнятне)
[Re: maryanchuk] 23 мая 2023 в 11:36
maryanchuk 23.05.2023 10:51 пишет:

В ответ на:

дякую за пораду, теж наче непоганий варіант, правда з плюшками, які хочеться, буде вже десь між 950к і лямом. Якщо буде в наявності в Києві - подивлюсь. Підігріву керма точно нема? наче в модифікаціях це є, мабуть треба дзвонити або на місці питати
це у вас зараз таке авто? щось дуже малий розхід як на Газ. Якщо у вас таке, розкажіть більше будь-ласка, буду дуже вдячний

Вибачаюсь, але не хочу багато повторювати, почитайте ось ТУТ від мене з третьої сторінки багато.

Про розхід скажу, що дуже радує. Як по по трасі, порівняно з попереднім авто - чотирьохступному Сіді з двигуном 1,6л було 10л/100 км, а тут 6Ат просто радує, остання поїздка не більше 8л/100 км, дві людини, багажу не багато/не мало - близько 100 кг. Крейсерська швидкість 120-125 км/ч.
По Києву, відслідковую середнє за неділю, антирекорд - 13л/100км, це один раз було, а так виходить як і писав - до 11 л, вважаю це дуже непогано. Стату слідкую по чекам/одометру.

П.С. По ціні - дивиться прайси поточні, на сьогодні комплектація Амбішн близько 22кб, там чимало чого є з ваших приорітетів.
Змінено _Zedd_ (11:38 23/05/2023)
Traveler | Дядя Сь **
[Re: maryanchuk] 23 мая 2023 в 12:25
Схожі побажання.

З нових Xceed, Scala, Kamiq
[Re: Traveler] 23 мая 2023 в 12:38
Traveler 23.05.2023 12:25 пишет:

Схожі побажання.

З нових Xceed, Scala, Kamiq

Хceed? Не переплутали? По-перше, Шкоди ті з ним і рядом не стояли, дивився його років чотирі назад в автосалоні, то там плюшок.... навіть сидіння автоматично відсовується при посадці, щоб зручніше дупу втулити. Але ж і ціна... була... бо їх вже давненько не возять (а можливо й не виробляють).
Змінено _Zedd_ (12:42 23/05/2023)
Paulskit | V.I.P ***
[Re: Traveler] 23 мая 2023 в 12:43
Подивись Citroen C3. Він в свій час дуже сподобався і була велика ймовірність отримати його в профілі, замість CX-3.
В твій бюджет вписується, рекомендую докинути допами парктроніки, Інтер'єр TECHWOOD і Keyless Access. І буде тобі щастя.
Він не супер великий, але нічого по розміру не побачив в першому пості. Єдине чого немає, підігрів керма. Його в французах чомусь рідко побачиш. Але у всьому іншому, дуже крутий варіант.
maryanchuk | member **
[Re: _Zedd_] 23 мая 2023 в 13:47

В ответ на:

Вибачаюсь, але не хочу багато повторювати, почитайте ось ТУТ від мене з третьої сторінки багато.

Дякую, читаю)

Paulskit 23.05.2023 12:43 пишет:

Подивись Citroen C3. Він в свій час дуже сподобався і була велика ймовірність отримати його в профілі, замість CX-3.
В твій бюджет вписується, рекомендую докинути допами парктроніки, Інтер'єр TECHWOOD і Keyless Access. І буде тобі щастя.
Він не супер великий, але нічого по розміру не побачив в першому пості. Єдине чого немає, підігрів керма. Його в французах чомусь рідко побачиш. Але у всьому іншому, дуже крутий варіант.

Буду дивитись с3, дякую. Бо цілий ранок тепер читаю про с4, сподався скотина, але це мінімум 1 міл, а то й 1.1 міл, а с3 виходить в максимальній 770, велика різниця (хоч і класи різні)
boyko_s | V.I.P *
[Re: maryanchuk] 23 мая 2023 в 15:24
Не указан тип коробки.
Если не критична механика, то я бы добавил в список "Джук". Связку "робот+ двигатель" у "Джука" все ругают.

Если таки нужен автомат - то тогда "Витара". Будет немного поменьше "Джука", и похуже будет шумка ЛКП, зато есть возможность за обозримые деньги взять авто неубиваемых движке и трансмиссии с полным приводом, имеющим неплохие отзывы на легком бездорожье.
Если же нужна машина попросторнее, то лучше докопить деньги на "SX4" - это та же "Витара", только в более просторном кузове.
maryanchuk | member **
[Re: boyko_s] 23 мая 2023 в 17:51
boyko_s 23.05.2023 15:24 пишет:

Не указан тип коробки.
Если не критична механика, то я бы добавил в список "Джук". Связку "робот+ двигатель" у "Джука" все ругают.

Если таки нужен автомат - то тогда "Витара". Будет немного поменьше "Джука", и похуже будет шумка ЛКП, зато есть возможность за обозримые деньги взять авто неубиваемых движке и трансмиссии с полным приводом, имеющим неплохие отзывы на легком бездорожье.
Если же нужна машина попросторнее, то лучше докопить деньги на "SX4" - это та же "Витара", только в более просторном кузове.

вибачте, дирява голова ) автомат це якраз головна вимога (на механіку з дружиною не вчимось, та й ну нафіг механіка в Київських заторах)

sx4 тепер називається s-cross на скільки я зрозумів. В принципі вказав обидві моделі в першому пості, але так розумію в плані комфорту вони такі собі, треба їхати дивитись вживу в принципі дуже багато простору не треба - дітей поки нема, а самі ми невеликі ) 160 і 173 см зросту
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Хетч, кросовер - на 20к - літо 2023

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

4 користувачів і 55 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 9105