Вибираю перше авто в даному бюджеті (хоча цілком можливо доведеться розширитись до 24к)
Спочатку розглядав бу (Ford focus, escape), але тепер щораз більше схиляюсь до нового (хоча може хтось порадить щось круте в цьому ціновому). В корч все рівно доведетсья вкладатись + багато ризиків, нема гарантій, все таки будуть застарілі технології + треба буде підбірника (це ще +500 баксів), бо сам я не дуже шарю (але не настільки шоб вибирати авто без підбірника:)
Тому мабуть таки доведеться брати щось нове, благо на 20к вже є досить варіантів, але хочеться всякі плюшки і з ними вже ціна буде ближче до 24к (що в принципі терпимо)
Вимоги:
-бажано хетчбек, можна кросовер (кліренс повище, грошей на ремонт ям найближчим часом не буде)
-від 110 кс, двигун до 2 літрів, споживання бажано до 8 літрів по місту (бенз чи дизель не має значення, бажано можливість встановити гбо, але не критично)
- як мінімум задній парктронік (а краще камера+парктронік)
- нормальна мультимедійна система (бажано з навігатором)
- клімат контроль
- підігрів сидінь (бажано)+ підігрів керма
- безпека (бажано подушки бокові + під коліна)
- НЕ китаєць (не хочу годувати комуняк)
Шортлист такий:
Hyundai i30 (поки фаворит)
Hyundai Venue (по відгукам шумно всередині і не дуже підвіска - зате зараз знижка і приваблива ціна на моделі 2022)
Kia ceed (якщо правильно бачу, то в нас нові тільки Классік, без клімат контролю, але і дешевше)
Suzuki Vitara/ S-cross (але другий вже за бюджет з плюшками вилазить)
Skoda scala (щось поки не зрозумів чи це рівень авто вище)
Буду вдячний за критику і поради. Сильно капцями не кидайте - це перше авто і відповідний рівень розуміння. Якщо є власники (саме останніх модифікацій), то взагалі було би супер корисно почути відгук