у житті) зробити шумку 4-х дверок. Ефект від шумки мене дуже приємно вразив(дверки стали приємно "важкими" майже повна тиша у салоні й все таке...), але - ненадовго, вже через день я був вражений наповал, коли на нерівній дорозі від водійськоі, а потім й пасажирської дверки, стали лунати такі звуки
, що я таке в останнє чув на дев'ятці у минулому житті - коли "гуляють" карти дверок та оті піпки(закривання дверок) їм підспівують))...Дуже я засмутився, але прогнав від себе думки, що звукоїзоляторщики щось там недоробили, згадав також, що вони попередили, коли забирав машину, що тепер від дверок - жодних звуків, окрім можливо - рипіння ущільнювачів. Вчора приїхав до спеців, послухали/помацали, їх вердикт - таки ВОНО, ущільнювачі стали єлозити яскравіше на фоні зашумлених дверей. Ну й, остаточно "заспокоїли"
мене тим, що усі їх клієнти на крутезних Ауді, Порше, БМВ й т.і. мають той самий клопіт...а єдиний спосіб лікування - мастити (раз на 2 дні) засобами догляду за гумовими виробами...намастили мені - якимось Лікві Молі(подивився, десь 450 грн 0,5 л)...знову тиша.Сорі, за багато тексту, нерви вже геть не ті))
Ну й, власне, питання досвідченним: чим ви змащуєте, яким саме засобом(дякую за посилання/точну назву) й як надовго вистачає, до наступного змащення?

..."все життя" на всіх своїх автах, уникав втручання у внутрішні органи (карти дверок у тому числі) машини, а тут, вперше наважився на шумку й от...отримав нокдаун під самий "комок нервів"
...Мастити, через день, всі ущільнювачі - мені теж якоюсь дичиною видалось, але ж експерти так впевнено та категорично про це заявили, що жодних сумнівів не може бути
...але ще не почув висновку іх головного експерта...
Особенно в жару. Минусы несущего кузова у паркетника
, виведу їх на чисту воду
...мастити щодня, звісно, довго не витримаю, легше - вмикати гучніше Bose))