Я попередньо, обрав отакий во харківський "дорожнік" 28". Ще й на такий же "електро" дивлюся.
Порадьте/покритикуйте, будь ласка!
На такий різний зріст складно обрати щось зручне для обох.![]()
Я б не брала собі е-байк на дачу, тільки шахраїв збуджувати )
По картинкам та параметрам підібрала собі вел, прийшла купувати.. і купила інший ) Бо був дуже зручний, коли поїздила. А той шо по картинкам обирала - геть не зручний.
У цього дорожника рама 17" - для дружини буде більш-менш, для тебе зовсім мала. Тобі потрібна 21" рама. Підібрати щоб обом пасувало навряд чи реально.
У цього дорожника рама 17" - для дружини буде більш-менш, для тебе зовсім мала. Тобі потрібна 21" рама. Підібрати щоб обом пасувало навряд чи реально.
дякую, що помітив, дійсно 17" - замало для мене, є така ж модель на 19"(максимальний розмір) - думаєш й того не вистачить мені, враховуючи, що поїздки плануються нечасті/короткочасні/на малі дістанції?![]()
. У велосипедів різних виробників навіть якщо вони однакового призначення і мають однакові за розміром рами фізичні розміри можуть відрізнятися. Головне що я б порадив - собі не бери на 26 колесах. Краще усього тобі пасуватимуть 29,5.
і був приємно здивований. якісна продумана алюмінієва рама сучасного профілю. проводка усіх тросів, гідроліній в рамі
Конкретно в случае Автора можно брать практически любой вел. Вел будет храниться как я понял в амбаре сельского дома, а кататься будет километров по 20. "Сильно красивый" просто украдут.
...не знаю, що таке "амбар сєльскага дома"
, в мене вел зберігатися буде у коморі на дачі, а в літку - практично на свіжому повітрі)
Конкретно в случае Автора можно брать практически любой вел. Вел будет храниться как я понял в амбаре сельского дома, а кататься будет километров по 20. "Сильно красивый" просто украдут.
Дякую за пораду...не знаю, що таке "амбар сєльскага дома"
, в мене вел зберігатися буде у коморі на дачі, а в літку - практично на свіжому повітрі)
а кататися буде кілометри 2-3 за сезон.
Вже зрозуміло, що будь-який можна , але...один на двох(з дуже різними комплекціями) - не вийде, тому вже 2 треба шукати)...
Й тепер, є дилема - новий "вітчизняний"(а ля Харківський або Ардіс) VS секонд хенд з Європи(а ля щось таке )?![]()
Змінено Ekspert83 (13:44 26/05/2023)
у ардіса відверто лажова якісь нажаль
і це у якихсь мілких штуках - аля сідло розлізлось / болтик відкручуется і не трима / тормоза не виходить налаштувати
з укр вело брендів норм тільки прайд - https://pridebikes.com/ua/catalog/action?sort=toExpensive
Як на мене звичайний дорожнік не зовсім підходить до концепції дача - ліс. Треба щось з більш широкими колесами. Тим паче якщо буде десь пісок то дорожнік точно не підходить.
ФетБайк на 20 дюймах буде універсальним для двох, а якщо не шкода коштів то взяти електро фетбайк 20 дюймів то буде взагалі супер.

А який саме вибрали собі?
Й тепер, є дилема - новий "вітчизняний"(а ля Харківський або Ардіс) VS секонд хенд з Європи(а ля щось таке )?
Переглядів теми: 10950