Начебто є продажу https://kia-kiev.com.ua/model-catalog-page/newceed/newceed-komplektaciji-ta-cini
в порівнянні з Citroen C3
Розмір для власника чім дрібніші тім краще
був в мене попереднього покоління з салону.
Тільки гарні спогади - якісні матеріали салону, дуже широкий в салоні, все зручно. За свої гроші напакованість і матеріали найкраща пропозиція була.
Але мінус я бачу єдиний - 1.6 DOHC CVVT бензин
Я не знаю цю коробку, кажись це нова, в мене був класичний гідротрансформатор, але коли ти з мотором 1,6 бензин на 130 кобил їдеш сам - все ок, але коли сіла дружина, двоє дітей і в багажнику речі - мотора йому не вистачає.
І ми не товсті, якщо що)
Тому дуже раджу протестити зі своїми умовами - посадити всю родину і подивитись чи вистачить мотору.
А от дізель там норм їде.
був в мене попереднього покоління з салону.
Тільки гарні спогади - якісні матеріали салону, дуже широкий в салоні, все зручно. За свої гроші напакованість і матеріали найкраща пропозиція була.
Але мінус я бачу єдиний - 1.6 DOHC CVVT бензин
Я не знаю цю коробку, кажись це нова, в мене був класичний гідротрансформатор, але коли ти з мотором 1,6 бензин на 130 кобил їдеш сам - все ок, але коли сіла дружина, двоє дітей і в багажнику речі - мотора йому не вистачає.
І ми не товсті, якщо що)
Тому дуже раджу протестити зі своїми умовами - посадити всю родину і подивитись чи вистачить мотору.
А от дізель там норм їде.
CVVT это же не про коробку. автомат там вроде такой же как был в вашем поколении.
Та там такий же гідрач як був на твоєму Сіді.
Тільки підвіска позаду балка
Тестити, якщо динаміка ок, то норм машина.
PS CVVT - це двигун зі зміною фаз![]()
Начебто є продажу https://kia-kiev.com.ua/model-catalog-page/newceed/newceed-komplektaciji-ta-cini
в порівнянні з Citroen C3
Розмір для власника чім дрібніші тім краще
Как этот CVVT дружит с газом, есть практика?
Если бы их к нам возили на ручке, то, наверное, купил бы себе такое. А связка "128сил+гидротрансформатор" может быть туповатой.
у кіа\хюндай CVVT на всіх бензинках вже бо-зна скільки років, що ви в ту аббревіатуру вчепилися?
це змінні фази газорозподілу. 1.6 на поточному Сіді - самий звичайний без прямого вприску. Ну клапана на газу доведеться регулювати. Та й усе. Не кажучи вже про те, що нафіга на нову машину колхозити газ.
у кіа\хюндай CVVT на всіх бензинках вже бо-зна скільки років, що ви в ту аббревіатуру вчепилися?
це змінні фази газорозподілу. 1.6 на поточному Сіді - самий звичайний без прямого вприску. Ну клапана на газу доведеться регулювати. Та й усе. Не кажучи вже про те, що нафіга на нову машину колхозити газ.
спасибо, что поделились инфо. Непонятно, зачем это делать в терминах "що ви в ту аббревіатуру вчепилися?", но то такэ...
Зазоры клапанов "уходят" одинаково, газ или бензин, регулировать придётся с той же периодичностью.
Вопрос "зачем на новую", НМВ, полне очевиден: чем раньше поставишь, тем больше сэкономишь.
Если бы их к нам возили на ручке, то, наверное, купил бы себе такое. А связка "128сил+гидротрансформатор" может быть туповатой.
Там тих 128 сил щоб були треба ше нормально той двигун крутити, я уявляю яка там буде витрата.![]()
Нормальный там расход, я по старому 125-сильному "Фокусу" знаю. У меня на "Куге" сейчас на 1.5-2 литра больше.
Нормальный там расход, я по старому 125-сильному "Фокусу" знаю. У меня на "Куге" сейчас на 1.5-2 литра больше.
Ну скажем, сейчас на 1,6, ниссан, 15 лет, 4 ат, я на 90 привезу чуть меньше 6 литров.
Как и заявлено в машине 2023 года на шестиступке.
У меня все таки ощущение что должен же был быть какой то прогресс, хотя может для атмо движков это уже предел по потреблению...
Ну скажем, сейчас на 1,6, ниссан, 15 лет, 4 ат, я на 90 привезу чуть меньше 6 литров.
Как и заявлено в машине 2023 года на шестиступке.
У меня все таки ощущение что должен же был быть какой то прогресс, хотя может для атмо движков это уже предел по потреблению...
А какая масса у "ниссана"? Тут следует учитывать, что автомобили становятся больше и тяжелее, за счет шумки и т.п.
Кроме этого, не стоит забывать, что растет мощность двигателей без особого увеличения расхода.