Змінено Slava_Forman (16:26 13/07/2023)
3 поддона кирпича сейчас вывезут из центр входа для загрузки в багажник.
Даже коментів немає
Даже коментів немає
и чего так корёжит
может он кума-ивалида привёз, имеет право чё...
а вот когда спонсоры Путина паркуюцца на местах для електричек - вот реальное зло.
имеет право чёДвох кумів привіз, тому на двох місцях?
Двох кумів привіз, тому на двох місцях?
так может он что то загружает? не, я понимаю, что стоит он с нарушением, но есть все же сомнение, что он так запарковал машину.
А хто такий Том? Том Соер?
на 5хв за цигарками том і стою
так может он что то загружает? не, я понимаю, что стоит он с нарушением, но есть все же сомнение, что он так запарковал машину.
Да це зрозуміло, можна 100500 причин знайти для виправдання. У нас так скрізь.
на 5хв за цигарками том і стою на зупінці, або на рейках трамваю, дитину в садок, школу і т.д.
пс. Доречі, якщо і грузить щось, то 100% у плащі-невидимці і через закритий багажник.![]()
А хто такий Том? Том Соер?
на 5хв за цигарками том і стою
І чого я не здивований?
От хто з тих країв тут живе, поясніть ЧОМУ ТАК?
Номери на фото АН та ВВ![]()
![]()
![]()
Да це зрозуміло, можна 100500 причин знайти для виправдання. У нас так скрізь.
на 5хв за цигарками том і стою на зупінці, або на рейках трамваю, дитину в садок, школу і т.д.
пс. Доречі, якщо і грузить щось, то 100% у плащі-невидимці і через закритий багажник.![]()
Це окремий біль. Кілька тижнів тому окремий екземпляр кинув посеред дороги машину на єдиному виїзді з дворів на Політехнічний провулок, повністю заблокувавши як виїзд так і провулок хвилин на 10, як мінімум. Повернувся з шаурмою в руках і дуже задоволеною пикою.
мне один инвалид зачетно ответил, "это места для инвалидов и пассажиров с детьми, вот видишь ребенок"![]()