Фото 1
сказати, що то є капець - то нічого не сказати!
Тепер я наочно бачу підтвердження тієї купи тестів, які стверджували за допомогою тестів, що БРСМ - чемпіон з бодяження палива. А тут фотографічний тест. Червоний - то є велика кількість тяжких металів. А то є не гуд ні для двигуна, ні для каталізатора

скільки сумарно в КМ проїздили на спиртовому? шоб зрозуміти за який пробіг свічки стали такими?

Судячи з центрального електроду, свічки тисяч 200+ пройшли?

Вот чего стоит "экономия" 15грн на литре
Фото 1
Вот чего стоит "экономия" 15грн на литре
Фото 1
ферроцен (для повышения октанового числа)
странно, что в спиртовом бензине, ибо у этанола октановое числа 105 (по исследовательскому методу)
) и заправлял свою "семерку". Правда потом карбюратор чистил и даже бак снимал и промывал

~ 2000 км. Все это время я заправлялся исключительно этим "спиртовым"
Может они и раньше стали такими, но свечи я выкрутил только сегодня![]()
~ 2000 км. Все это время я заправлялся исключительно этим "спиртовым"
Может они и раньше стали такими, но свечи я выкрутил только сегодня![]()
А якою АЗМ користувалися раніше?
Хоча, 2ккм виглядає цілком достатньо щоб загадити свічки. Десь має бути 150 літрів спожито за цей час.
PS. У мене знайомий використовує виключно цей 95Premiun вже декілька років. Авто Opel Vectra, двигун Z18XER. Але газ і бензин тільки для запуска/прогріва і, відповідно, заправляється бензином раз на 2-3 місяця. Спробую дізнатися, коли він останній раз дивився на свічки.
Щось, нібито, економить хоча бензина в такому режимі споживання мінімальне. Але цікаво, що знаходячись в баку без оновлення по декілька місяців авто заводиться нормально.
Свечи еще родные, даже не выкручивал.
Двигатель V6 3.0 прямой впрыск если что, ему нравится такое топливо.